Autor: Informer.rs

04.09.2024.

16:18

Foto: Shutterstock

Vesti

Ovo na Adi Bojani košta 100 evra dnevno: Kragujevčanka van sebe! (FOTO)

Ovaj deo Crne Gore je iz sezone u sezonu sve popularniji i među posetiocima iz regiona što dokazuje veliki broj ugostiteljskih objekata, plažnih barova, ali i smeštajnih jedinica.

Popularni smeštaj na ovoj destinaciji su sojenice zbog ugođaja koji pružaju. Cena im zavisi od lokacije i opremljenosti i skoro da ne može da se nađe ispod 100 evra za dan.

Mnogi posetioci tvrde da su cene na Adi Bojani paprene, a na društvenoj mreži X pojavila se objava u kojoj se navodi da iznajmljivanje baldahina košta čak 100 evra dnevno.

- Ovo je na Adi Bojani 100 evra dnevno. To za ekipicu koja podeli pare nije ništa, ali za par - piše u objavi jedne Kragujevčanke koja je pokrenula lavinu komentara šokiranih korisnika.

- Zvali moju ćerku (24) kolege sa faksa iz Crne Gore da tu letuju. Kad je čula cenu, rekla im doći ću kad propadnete. Zato juna išla na Kipar sa drugaricom na 11 dana i za dve nedelje ide na Krit devet dana sa verenikom. Ne prebacuje 1.000 evra za oba. Avionom naravno - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Jednom sam gvirnula na Adu Bojani zbog "uau, kako je dobro". Pobegla sam glavom bez obzira iz tog blata i nikad se ne bih vratila sve i da je za dž.

Autorka objave dodaje i da se ovaj baldahin nalazi na plaži uz Ulcinj i Ade Bojane.

- Je li to samo sojenica ili ol inkluziv, piće i rana za tih 100 evra - upitao je jedan korisnik, a drugi dodao:

- Ada bojana 100 evra dnevno? Ja sam trošio toliko za sedam dana tamo i imao jače provode.