Autor: Informer.rs

06.09.2024.

15:20

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina

“Spremni smo za IFA 2024 jedan od najvažnijih svetskih tehnoloških dogadjaja. Imali smo sjajan nastup ovde pre dve godine i još uvek čuvamo lepe uspomene. Naša Tesla ponovo izlaže u društvu najboljih na tržištu i radujemo se ponovnom susretu sa poznatim licima, saradnji sa dugoročnim partnerima i uspostavljanju novih poslovnih kontakata.

Informer

 

Tesla tim je vredno radio na prikazu našeg novog portfolija, ponosni smo na njihov trud, i uvereni smo da će naš ovogodišnji nastup na IFA sajmu kao jednom od najvažnijih poslovnih dogadjaja, nadmašiti sva očekivanja“, kaže Nebojša Lozo General Manager Comtrade Distribution.

Televizori: Savršenstvo u svakom detalju

U srcu Tesla štanda nalaze se najnoviji televizori sa OLED i Mini LED tehnologijama, koji postavljaju nove standarde u svetu display tehnologije. Tesla televizori dolaze sa far-field modulom, omogućavajući vam da upravljate TV-om glasom bez potrebe za daljinskim upravljačem, zahvaljujući Google Assistant funkciji. Sa pet vrhunskih zvučnika i Dolby Atmos podrškom, svaki trenutak gledanja postaje kinematografsko iskustvo koje će vas potpuno uroniti u radnju.

Informer

 

Bela tehnika: Elegancija i pametno hlađenje

Otkrijte najnoviju kolekciju Tesla frižidera sa metal cooling tehnologijom i posebnim odeljkom za hlađenje vina, koja kombinuje funkcionalnost sa sofisticiranim dizajnom. Tesla ponuda uključuje i ploče sa ugrađenim aspiratorom, kao i veš mašine koje se ponose energijskom klasom A i diamond drum tehnologijom za izuzetno efikasno čišćenje i zaštitu tkanine. Ove mašine pametno prepoznaju težinu i uslove veša, automatski podešavajući ciklus pranja za maksimalnu efikasnost.

Mali kućni aparati: Inovacija i stil

Tesla najnovija linija malih kućnih aparata obuhvata revolucionarnu generaciju AirFryer-a, kao i premium uređaje za negu kose, uključujući prese, fenove i stajlere koji pružaju vrhunske rezultate. Takođe, Tesla će predstaviti novu generaciju pametnih robota usisivača koji kombinuju vrhunske performanse sa elegantnim dizajnom.

Informer

 

Klima uređaji: Komfor i energetska efikasnost

Tesla klima uređaji, posebno unapređena serija Virtuoso, nude mogućnost upravljanja putem glasovnih komandi zahvaljujući Google Assistant funkciji. Tesla modeli sa oznakom A+++ obezbeđuju superiornu energetsku efikasnost, dok funkcija Fresh Air omogućava savršenu ventilaciju i ravnotežnu distribuciju vazduha.

Informer

 

Zapanjujuće iskustvo na jubilarnoj IFA

Na stotom IFA sajmu, Tesla vas očekuje u hali 22, štand 204, gde možete da istražite najnovije linije proizvoda i uživate u tehnologijama koje pomeraju granice mogućeg. Ne propustite priliku da budete deo ove uzbudljive izložbe i otkrijete kako Tesla transformiše svet tehnologije i inovacija.

Posetite nas u Berlinu do 10. septembra 2024!