Autor: Informer.rs

07.09.2024.

10:41

Foto: Grad Jagodina

Vesti

U Grčkoj priređena svečana večera za 650 - članu delegaciju iz Srbje predvođenu Draganom Markovićem Palmom! (FOTO/VIDEO)

KADA GOD PREDJEMO DRŽAVNU GRANICU VIŠE NEMA POLITIKE, SVI PREDSTAVLJAMO SRBIJU

 - Pozdravljam članove naše delegacije , pomoćne radnike iz svih osnovnih i srednjih škola iz Jagodine, lekare, medicinske sestre i tehničare iz 25 zdravstvenih ustanova iz Srbije, predstavnike udruženja pčelara, gljivara, radio amatera, taksista, dobrovoljnih davaoca krvi iz Jagodine, privrednike. Ovo putovanje je, kao i sva ostala u poslednjih 18 godina organizovao Grad Jagodina, a ceo trošak su platili donatori kojima se zahvaljujem, a jedan od donatora je i Jedinstvena Srbija od para koje dobijamo na osnovu broja poslanika u Skupštini Srbije, jer naša politika je da pare na ovaj način vraćamo onima koji pune budžet, a to su gradjani. I kada god predjemo državnu granicu više nema politike, svi predstavljamo Srbiju. I da nije bilo naših putovanja poslednjih 18 godina ne bi bilo 14 fabrika stranih investitora danas u Jagodini - rekao je Marković obraćajući se prisutnima.

Informer

 

NAPADI NA VUČIĆA SU NAPADI NA SVE NAS

- Srbija nikada nije imala veći ekonomski rast nego poslednjih godina, a u prvom kvartalu ove godine Srbija ima veći rast BDP-a nego najveća evropska sila Nemačka. I zato neki napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji predstavlja Srbiju i sve nas i svaki napad na Vučića je napad na sve nas. Mogu ovi iz opozicije da viču "mrzim Vučića", ali njegova dela ne može niko da sakrije - naglasio je Dragan Marković Palma uz veliki aplauz 650 prisutnih članova srpske delegacije.

- Aleksandar Vučić neće otići iz Srbije ni on ni njegova porodica, a neću ni ja sa 11 članova moje porodice koji živimo u jednoj kući, a neće ni Ivica Dačić sa svojom porodicom. Dačić je drugi put ministar unutrašnjih poslova i kada je Dačić ministar policije mirno spavajte - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije i sve pozdravio sa "Ziveli" na grčkom jeziku "Jamas".

Svečanoj večeri prisustvovali su i zamenik predsednika Jedinstvene Srbije Života Starčević , predsednik SPS u Jagodini i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, i ostali funkcioneri JS i SPSa, kao i privrednici iz Srbije i Grčke i novinari najuticajnih srpskih medija. Delegaciju iz Srbije je zabavljala Jovana Tipšin uz orkestar Vlade Alempijevića I Saše Bogosavljevića Supe. Naša delegacija se u ponedeljak vraća u Srbiju.