07.09.2024.

14:29

Foto: informer/printskrin

Vesti

Nikad viđeno u našem gradu: "Šurda" i "Ljepotan" defiluju ulicama Beograda!

Naime, registarske tablice iz Ljubljane sa oznakom LJ u svom nastavku imaju zanimljivu kombinaciju slova "EPOTAN" koja je zagarantovano nasmešila svakog koje imao priliku da bude iza njih.

Brate daj neku ideju za tablicu - piše u opsu iznad objave.

Naravno, Slovenac je uspeo da izazove buru komentara na mrežama, pa je neko od korisnika napisao da ove tablice verovatno pripadaju našem košarkašu Luki Dončiću:

- Dončiću Luka, ti li ste?

Ali uvek se mogu naći i oni koji kritikuju.

- Bolje da je iskombinovao LJ-IGAVAC ili LJ-AKSE - piše u komentaru.

Postavlja se pitanje - Da li je vozač fotografisanih kola narcis ili samo duhovit čovek za ženidbu? 

Šveđani obožavaju "Vruć vetar"

Takođe, jedan Šveđanin je očigledno svojevremeno bio obožavalac kultne serije "Vruć vetar" kada se odlučio da baš za svoje tablice odabere naziv "SHURDA" po glavnom liku Borivoju Šurdiloviću Šurdi.

Informer

 

Koliko koštaju personalizovane tablice i šta na njima ne sme da piše

Obične tablice se plaćaju 2.193 dinara, dok za personalizovane treba izdvojiti značajno više sredstava. Iznos koji ćete platiti za ovo zadovoljstvo je 87.532 dinara.

Od uvođenja novih tablica vozačima u Srbiji je omogućeno da na svom vozilu istaknu natpis koji žele. Mnogi kucaju svoje ime, nadimak, omiljeni broj i slično. S obzirom na to da su cene goriva već odavno skuplje, tu je i nedavno podizanje cena osiguravajućih kuća, gde će polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti u proseku koštati za oko 22 odsto više.