09.09.2024.

09:35

Foto: Shutterstock

Vesti

"Je l` i vas nervira kad se gosti ponašaju kao kod svoje kuće?" Srbe naročito razbesni ovaj potez posetioca: "Grozota"

Na društvenoj mreži X pokrenula se polemika oko ponašanja ljudi koji vam dolaze u dom i nisu vam bliski, a opet vole da zaviru u tuđe čaše i tanjire. Bukvalno!

- Je li i vas nervira ili samo mene kad se gosti, posebno koji mi nisu bliski ponašaju kao kod kuće. Ono ustanu i odu do kuhinje i kažu ne ustaj kaži mi samo gde su ti čaše, ili hoćeš da ti operem sudove ili odu do frižidera da uzmu vodu. Ne trkeljiši mi, daću ti šta treba - navodi se u objavi ispod koje su se nizali odgovori korisnika:

- Užas, grozota! Užasno me nervira, i kad su bliski - piše u prvom komentaru, a u drugom stoji:

- Strašno me nervira i to je uradila jedna žena pozvana u našu kuću samo zato što je žena muževljevog kolege i majka devojčice sa kojom se naša ćerka družila. Izuzetno nametljiva osoba koju su svi zapamtili (bilo je dosta naših prijatelja) kao nekulturnu i nadobudnu.

U nizu komentara bilo je i onih koji su rekli da ih nerviraju i one osobe koje se same posluže.

- Mene nervira pogotovo kad i ne pitaju već se sami posluže ili sipaju nešto, jer se ja onda osećam kao loš domaćin, a i ne volim da mi se svako muva po kuhinji, brate kaži lepo šta ti treba daću ti.

- Jako. Nema tih para da ja uđem u tuđu kuhinju, a o sobi da i ne pričam. Kod nas komšija krene po sobama " da nas traži" ali ga neko zaustavi od ukućana. Gde si krenuo projatelju? Nevaspitanje. Nema mi to veze sa bliskošću, koliko sa manirima.

S druge strane bilo je i onih kojima to ne smeta.

- Meni je to top, volim kad se osećaju kao u svojoj kući. To se podrazumeva da rade svi koji dođu kod mene - samousluživanje. Baš sam kod svoje najbolje drugarice ustala i oprala joj suđe.

Tagovi: