09.09.2024.

11:32

Foto: Shutterstock

Vesti

Srbi otišli na privatnu plažu na Tasosu pa se gorko pokajali: Pukli pare, a onda shvatili da su prevareni

Sezona letovanja je pri kraju, ali mnogi naši građani još uvek uživaju na primorju. Većina njih tradicionalno iz godine u godinu letuje u Grčkoj i uveliko na društvenim mrežama objavljuje iskustva sa raznih destinacija, ali i koliko ih košta letnji užitak na moru.

Dva para iz Srbije objavila su na Instagram stranici nikana.gr upozorenje za turiste koji letuju na Tasosu i žele da na privatnoj plaži iznajme ležaljke.

- Moram da podelim utiske sa vama kada je plaža u pitanju. Dakle, plan za danas je bio da odemo na plažu Vathi na Tasosu malo iznad Marmerne, koja je generalno prepuna turista čak i u septembru. Znači hteli smo lepu plažu bez prevelike gužve... I tako, otišli mi dva para do Vathi privatne plaže. Čovek ispred rizorta prilazi sam i kaže "ležaljke se naplaćuju 30 evra" i mi naravno prihvatimo. 30 evra po paru dva para "prihvatljivo". Da bi nakon provedenog celog dana i nakon izdavanja fiskalnog računa shvatili da je zapravo 30 evra po osobi, a ne po paru pritom vrlo jasno je rekao čika iz rizorta da je 30 evra za set ležaljki - navodi se u objavi i dodaje:

- Nije bilo nikakvog nerazumevanja, jednostavno bili smo prevareni i ne bih želela da neko bude u istoj situaciji.