Autor: Informer.rs

11.09.2024.

14:03

Foto: Printscreen/tikTok/steve_miller_30

Vesti

Stranac iznajmio sobu u Beogradu u hotelu sa pet zvedica pa doživeo neprijatno iznenađenje! Ono što je zatekao je blagi užas (VIDEO)

Društvenim mrežama se deli video koji je snimio izvesni Stiv Miler koji je na proputovanju kroz Beograd. Želeo je da iznajmi dobru sobu u hotelu sa pet zvezdica, ali kako je rekao, nije želeo da to bude najekskluzivnija stvar na svetu, ali za određenu cenu je očekivao bolje.

Na snimku vidimo da su štekeri i prekidači razvaljeni, da je tuš preblizu vrata kupatila pa se pojavljuje vlaga i da krevet nije sređen nakon posete sobarice.

Sobe u ovom prestoničkom hotelu idu u najeftinijim varaijantama oko 20 hiljada dinara, do mnogo većih cifara, što bi značilo da ovakvi sitni ali bitni propusti ne smeju da se dešavaju.

U komentarima na ovaj video ima različitih mišljenja i izjava, od onih koji brane hotel sa pričom da je ovaj primer slučajnost, do preporuka za druge hotele pa do generalne kritike kako hotelijerstva tako i Srbije, u kojoj sve može da se kupi pa i mogućnost da proglasite hotel zdanjem sa 5 zvezdica.