12.09.2024.

09:17

Foto: EPA

Vesti

Devojci iz Beograda stao auto nasred puta u Crnoj Gori: Zbog onoga što je usledilo, svi dele Milojevu objavu

U cik zore, nisu prošli pored kola, već su stali, videli u čemu je problem, povezli devojku do Budve i za to nisu hteli da uzmu jednog jedinog centa.

Celu situaciju je na Iks-u opisao jedan od aktera koji se na ovoj mreži potpisuje kao "Đet Miloje", koji je nakon prepričanog događaja poručio svima da je čovečno pomoći drugome, jer nikada ne znamo kada će nama ta ista pomoć biti potrebna.

Pored toga, opisao je i da joj verovatno nije bilo prijatno kada je videla dva momka "odvaljena od brega" kako prilaze njenom pokvarenom automobilu. Takođe, naveo je i da je devojka pripadnica specijalnih snaga MUP-a Srbije.

Auto se pokvario u sred trake na putu

"Jutros oko 4:30 idem pravcem Cetinje - Budva. Negdje na početku strane prema Obzovici u sred trake stoji Punto, BG table, uključena oba migavca.

Na prvu pomislih da je nekome pozlilo. Stadoh, kolega i ja iziđosmo kad u kolima sedi devojka, nekih možda 25 godina Kola rade kao traktor i nemaju vuču. Možda je malo za***ano videti dvojicu krupnih bradonja u sred noći, ali hajde, shvatila je da joj ne želimo zlo.

Uglavnom, gurnuli smo kola kraj puta, odvezli devojku u Budvu, jedva našli zgradu u koju treba da bude smeštena otpratili je do apartmana i na rastanku cura vadi 50 evra, veli da popijemo piće.

Nisu hteli ni da čuju za nagradu

Nešto kontam, otkad se to dobra dela naplaćuju i da li su onda uopšte dobra dela? Naravno nismo uzeli novac, ostavili smo joj broj ako joj bude trebalo naći majstora ili delove pošto smo, je li, bliski tom svetu.

Cura reče da je iz posebne jedinice MUP-a Srbije. Eto, pa sad nek neko kaže da ne volim pandure!

Stanite kad vidite nekoga u nevolji, naći ćete se i vi nekada u njoj pa će neko stati! To je sistem spojenih posuda!

Aj pa tako!", napisao je on na kraju objave koja je zavredila veliki broj pozitivnih komentara i pohvala na račun nje i prijatelja.