14.09.2024.

19:14

Foto: Informer

Vesti

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru

Svi veliki inovatori, poput Stevea Jobsa, Billa Gatesa i Marka Zuckerberga, započeli su kao studenti sa velikim idejama. Sada je vaš red da otkrijete svoj puni potencijal i započnete sopstveno preduzetništvo uz pomoć Startap Vikenda!

Šta je Startap Vikend? Startap Vikend je intenzivan program koji traje 3 dana, osmišljen da pruži uvid u proces razvoja startap kompanija kroz globalno priznate metodologije. Cilj je da učesnicima prenesemo znanja i veštine koje će im pomoći da stvore inovativne proizvode i usluge, kao i da razviju preduzetnički duh.

Informer

 

Ko su organizatori? Startap Vikend organizuje Inovacioni biznis centar Zlatibor, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, uz podršku partnera kao što su ICT Hub, Inicijativa Digitalna Srbija, Garaža by Tenderly, USAID Srbija i Preduzmi ideju.

Kome je namenjen? Program je otvoren za mlade ljude svih obrazovnih profila, uzrasta od 18 do 30 godina, koji su zainteresovani za preduzetništvo i startap industriju. Učešće je potpuno besplatno, a učesnicima su obezbeđeni svi potrebni materijali, osveženje, kao i mentori koji će ih voditi kroz program.

Informer

 

Šta možete očekivati? Učesnici će pohađati radionice i predavanja o razvoju startapa, raditi u timovima na rešavanju realnih problema, dobiti povratne informacije od stručnjaka i osnivača uspešnih startap kompanija, i na kraju predstaviti svoje ideje pred stručnim žirijem.

Najbolji deo?

Učešće na Startap Vikendu je potpuno besplatno, a najbolje startap timove očekuju vredne nagrade, kao i mogućnost daljeg mentorskog programa!

Kako se prijaviti? Prijave su otvorene putem online formulara, a broj mesta je ograničen, pa požurite i osigurajte svoje mesto na Startap Vikendu! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje veštine i razvijete ideje koje mogu promeniti svet.

Prijavite se već danas i budite deo Startap Vikenda za mlade u Srbiji!