14.09.2024.

19:16

Foto: Shutterstock

Vesti

Novosađanku u marketu prodavačica gađala hlebom! Sada ona smišlja osvetu - Gore mreže, a u komentarima rafalna paljba!

Kako je objasnila ova korisnica na društvenim mrežama, nju je radnica pogodila veknom hleba bacivši je sa sprata u supermarketu misleći da njenu "pošiljku" u prizemlju očekuje njen kolega.

"U prodavnici prehrane, večeras pogodi me prodavačica u glavu sa prvog sprata veknom hleba. Mislila je da kolega čeka na tom mestu. Glava boli već dva sata, bol se širi nazad i napred, udarac sa strane iznad uha. Gde otići? Večeras u hitnu? Ili sutra u dom zdravlja? Kog advokata predlažete? Šta biste vi uradile da ste na mom mestu?", napisala je ozlojeđena Novosađanka i odmah izazvala lavinu komentara.

Informer

"Advokat jer vas je neko pogodio hlebom slučajno u glavu?"

"Aman ženo nije namerno odmah bi se tužila, a i hleb je u pitanju nije cigla, ali polako ima Boga"

"Sramota da vam je tako nešto i palo na pamet. Znate li u kojim uslovima i po kom radnom vremenu oni rade?"

"Bolje posetite nekog drugog lekara... Zbog problema sa vašom glavom"

"Vama savetujem terapeuta i lekove za smirenje", samo su neki od komentara revoltiranih Novosađanki koje su branile radnicu iz supermarketa koja je sasvim slučajno izazvala pomenuti incident.

Ma tuži ih sve!
Ipak, bilo je i onih koje su stale na stranu "oštećene", pa su je savetovale da tuži i radnicu i supermarket u kome je zaposlena.

- Ako nađete advokata molim vas javite i meni. I ja ću da tužim (jedan supermarket - naziv poznat redakciji) pošto njihov radnik prvo uzima sirovo mleveno meso rukama, tj. imao je rukavice, i onda istim tim rukavicama krenuo meni da seče šunkicu. Da mu nisam rekla da promeni rukavicu, ne bi to sam uradio. Znači užas. Eto ja ću njega malo da tužim - poručila je jedna ogorčena Novosađanka u znak podrške sugrađanki koja je slučajno pogođena hlebom u glavu.