15.09.2024.

14:58

Foto: Privatna arhiva/Shutterstock

Vesti

Ljubav na falsifikovanoj novčanici! Beograđanka uzela kusur u prodavnici, pa usledio šok! (FOTO)

Naime, kako nam je ispričala naša sagovornica, koja je insistirala na anonimnosti, bila je u kupovini u jednom supermarketu i uredno je sačekala svoj kusur, ne nadajući se da će već za par sati to joj doći glave.

- Uzimajući kusur, samo sam ga stavila u novčanik i nisam ni primetila nikakvu razliku na novčanicama - započinje priču naša sagovornica.

Kako ističe, šok je usledio nakon što je došla na posao i želela tu istu novčanicu da iskoristi na aparatu za kafu.

- Kada sam došla na posao, pokušala sam da ubacim novčanicu u aparat, međutim, on je konstantno izbacivao. Tek kada je koleginica detaljno pogledala novčanicu primetila je veliku razliku u odnosu na druge novčanice - dodaje ona.

Informer

 

Novčanica koju je pokušala da ubaci u aparat ne samo da je imala natpis povodom kraha jedne ljubavi, već je bila i falsifikovana!

- Na pozadini novčanice neko je napisao crvenom hemijskom olovkom "Nedostaješ mi", verujem da meni nije upućeno, ali i ona osoba kojoj je bilo upućeno nonšalantno je prosledila novčanicu. Kako je koleginica primetila, novčanica je debljeg papira i dodatno je "loše" ištampana. Tačnije, falsifikovana je, jer se poleđina "preslikala" na prednji deo i lošeg je vodenog žiga - zaključila je sagovornica Informera.

Informer

 

I tako, u Beogradu pored raznih načina za veridbe, proslave ljubavi, došli smo i do načina kako na originalan način staviti tačnu na kraj jedne ljubavne priče.