15.09.2024.

19:48

Foto: Printskrin

Vesti

U ime svih generacija! Nastavnica Radmila posle zvona izašla iz učionice, a ono što je usledilo rasplakalo je Srbiju (VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se video-snimak ovog dirljivog događaja i trenutka u životu svakog nastavnika koji je rasplakao mnoge korisnike ove mreže.

- Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju - piše u opisu videa:

- Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „hvala” u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik ispratila u život. Pred suzama na njenom licu nismo poklekli ni mi, a vi javite kako ste prošli. Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: "Ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi".

Ispod videa nizali su se komentari i i pohvale za učenike.

"Ima još dobre dece."

"Rasplaka me ovo, Bože!"

"Predivan gest poštovanja bravo dečice naša" glasili su samo neki od komentara.