19.09.2024.

12:57

Foto: Promo

Vesti

Gorenje u domu - MINI Cooper u garaži!

Gorenje vam pruža šansu da osvojite MINI Cooper i brojne vredne nagrade. Sve do 21. oktobra 2024. godine, kupovinom i registracijom bilo kog velikog kućnog aparata iz Gorenje asortimana, automatski se kvalifikujete za učestvovanje u nagradnoj igri.

Zamislite sebe ove jeseni u novom MINI Cooper-u koji vas vozi iz avanture u avanturu. Pre toga uživajte u pripremi omiljenih jela uz jedan od vrhunskih kuhinjskih robota koji će vam pomoći da u svakom obroku pronađete malo magije. Svaki put kada otvorite vrata novog frižidera, obradovaćete se njegovoj prostornosti i funkcionalnosti koja vam omogućava da sve svoje namirnice sačuvate svežim. Sa PizzaPlus pećnicom, vaša omiljena pica postaje prava poslastica, pripremljena brzo i savršeno, baš kao u profesionalnoj kuhinji.

U svakodnevnim trenucima, Gorenje aparati će vam olakšati život. Sa inovativnim funkcijama, svaka kuhinjska avantura postaje jednostavna i prijatna.

Informer

 

Sada, uzbuđenje je još veće jer je uslov za učešće jednostavan - samo registrujte kupljeni proizvod na web stranici i vaša prijava, obavljena u periodu od 09.9.2024. do 21.10. 2024. će biti u sistemu. Izvlačenje srećnih dobitnika održaće se 22.10.2024.

Ne propustite sjajnu priliku! Kupovinom Gorenje aparata ne samo da dobijate vrhunski kvalitet i dizajn, već i šansu da osvojite neverovatne nagrade. Posetite stranicu Gorenje nagrađuje i registrujte svoj proizvod odmah.

Možda će baš ova jesen biti najuzbudljivija do sada, sa MINI Cooperom ispred kuće i Gorenje aparatima koji čine svaki dan posebnim!

Tagovi: