24.09.2024.

10:07

Foto: Shuterstock

Vesti

Prizor iz Beograda "istopio" srca! Nećete verovati šta je uradio dečak ispred zgrade svoje drugarice

Prava mala ljubavna priča, prikazana nizom slika, osvanula je na Instagram stranici "Hipigram", a reakcije korisnika jasno su pokazale koliko nas deca, svojim čistim i iskrenim emocijama, mogu podsetiti na one prave vrednosti koje često zaboravljamo.

"Ljubavna priča u Beogradu" – tako glasi opis fotografija koje su rastopile srca hiljada ljudi na društvenim mrežama.

Na slikama je prikazan mališan koji, s buketom cveća u ruci, nestrpljivo čeka dolazak svoje drugarice, spreman da joj hrabro uruči poklon.

Ubrzo, drugarica stiže, prihvata buket. A najsimpatičniji trenutak dolazi na poslednjoj fotografiji gde devojčica drži cveće i snima ga telefonom, dok dečak, naslonjen na automobil u blizini, sa ponosom i zaljubljenim pogledom prati njenu reakciju.

Fotografije su brzinom svetlosti postale viralne a mnogi su priznali da bi odrasli imali mnogo toga da nauče od najmlađih ali najhrabrijih.

- Ona slika buket a on u fazonu 'a da me zagrliš', najlepša je ta iskrenost kod njih", "Mali je opasan šmeker, ja ću prvi to reći", "Učite od dece, makar sve rade iskreno", "Jao preslatki su. A vidi njega kako je gleda", "O Bože, istopila sam se", "Divno, retko je to danas videti - bili su samo neki od komentara ispod objave.