Autor: Informer.rs

27.09.2024.

15:06

Foto: NIS

Vesti

Ovog vikenda završnica karting šampionata u Jagodini uz podršku G-Drive premijum goriva

Takmičarski dan počinje revijalnim krugom u 13 časova, nakon čega sledi najuzbudljiviji, takmičarski deo. 

Karting šampionat se ove godine održava uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica. Snaga i performanse koje G-Drive gorivo pruža motoru idealna su podrška za talentovane, iskusne i posvećene karting vozače.

Poredak na tabelama obećava napetu borbu u finalnim trkama, jer su razlike u bodovima između vodećih vozača u svim klasama veoma male. U klasi Bambini, Marko Marković iz KSK „Jagodina" ima prednost od 29 bodova nad Lukom Radenkovićem iz istog kluba. U kategoriji Junior 125, Petra Milosavljević iz KSK „Jagodina" vodi sa 225 bodova, dok je njen najbliži rival Lazar Jocović iz SU „FLOYD Novi Sad" sa 207 bodova. U KZ2 klasi, Luka Marković iz KSK „Jagodina" ima prednost od 13 bodova nad Feliksom Furlanom iz SU „Fanatic kart team", a najneizvesnija borba očekuje se u KZ2 Master kategoriji, gde je Saša Milosavljević iz KSK „Jagodina" samo 5 bodova ispred Gilberta Reiterera iz SU „Fanatic kart team". 

Najbolji vozači u svakoj kategoriji dobiće G-Drive poklone, a najuspešnije u ukupnom plasmanu očekuju vredne nagrade, kao što su: besplatno G-Drive gorivo, set G-Drive proizvoda i poklon kartice za kupovinu na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

G-Drive premijum goriva proizvode se u skladu sa najnaprednijim tehnološkim standardima. G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pomažu u očuvanju dugovečnosti i ispravnosti. G-Drive dizel gorivo doprinosi poboljšanoj startnosti motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama. 

Spremite se za najuzbudiljiji karting vikend ove godine dođite da zajedno navijamo!