Autor: Informer.rs

27.09.2024.

15:12

Foto: Milica Stojović

Vesti

Seka Aleksić i inspirativne žene o životnim izazovima i hrabrim počecima u emisiji „Ako progovorim"

U novim epizodama emisije „Ako progovorim" na K1 televiziji, Goca Tržan će ugostiti izuzetne dame i pokrenuti važne životne teme o kojima ostali uglavnom ćute. Iskreno i bez dlake na jeziku, proslavljena voditeljka i muzičarka svakoj temi pristupa iz ličnog ugla.

Informer

U subotu, 28. septembra, gosti emisije biće glumica Iva Štrljić, pevačica Izvorinka Milošević i voditeljka Rada Redenović. Razgovaraće o ženama, novim počecima i o tome koliko puta možemo krenuti iznova u životu, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Njihove priče o hrabrosti, izazovima i upornosti donose inspiraciju i poruke koje će vas naterati da razmislite o sopstvenom putu.

Specijalna gošca u emisiji koja će se emitovati u nedelju, 28. septembra, od 13h, biće pevačica Seka Aleksic.

Goca će sa Sekom razgovarati o njenom novom albumu, koncertnim planovima, ali i o vantelesnoj oplodnji, majčinstvu i odgajanju dece, o svom putu u veri, a sve kroz lične iskustvene anegdote i stavove koji ce sigurno privući pažnju svih gledalaca.

Informer

Ne propustite priliku da uživate u ovim iskrenim razgovorima i da kroz priče ovih izuzetnih žena pronađete inspiraciju za svoje nove početke! 

Gledajte nove epizode emisije „Ako progovorim" vikendom od 13h na K1 televiziji!

Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju „Ako progovorim" možete gledati i na YouTube kanalu K1 televizije.