30.09.2024.

10:47

Foto: zdravopancevo.rs

Vesti

Pančevka izazvala opšti haos na mrežama! Deda je napao u pekari, a njena reakcija je mnoge razbesnela

Kako je napisala u objavi, dok je čekala red u pekari, stariji čovek je počeo da je "napada i psuje" iz njoj nepoznatog razloga.

- Ne znam tačan razlog, valjda jer je odlepio, krivo mu što sam u red stala pre njega ili ko zna pravi razlog. Uglavnom, posle “budalo” , “gradska budalo” , “ marš u p***u m*****nu“ i ostalih zanimljivih reči, ljuti deda je izašao iz pekare, a ja sam izašla nekoliko sekundi posle njega - napisala je Pančevka.

U objavi je dodala i kako je dedi tokom rasprave ispala novčanica od 1.000 dinara, što nije primetio.

- Ljuti deda nije primetio da je usput posejao 1000 dinara. Hvala dedo, brat moj! Možemo da se svađamo ovako svakog dana - poručila je ona u objavi.

Ova rečenica je mnogim čitaocima "zaparala oči" te se žena iz Pančeva našla na meti kritike. Građani navode da je to preprihvatljivo, ma koliko on bio drzak!

- Deda, koliko li ima godina? Mi se svi hvatamo na bezobrazluk, nekulturu i prostakluk, a neretko iza svega toga stoji staračka demencija i ko zna kakve boljke pride. Mislim da si trebala da mu vratiš novac. Ulepšala bi dan oboma - napisala je jedna sugrađanka, prenosi Blic.

Među komentarima je bilo i ljudi koji su stali na stranu devojke, govoreći da starost nije opravdanje za vređanje drugih.