Autor: Informer.rs

01.10.2024.

08:00

Foto: Scordia Properties

Vesti

BluePoint Residences: Idealan dom u srcu Zemuna sa fokusom na udobnost i kvalitet stanovanja

U epicentru Zemuna, na jednoj od najpoželjnijih lokacija, smešten je novi BluePoint Residences, stambeno-poslovni kompleks koji redefiniše pojam modernog i udobnog života. Ovaj impresivni projekat nudi više od samog mesta za stanovanje, jer stvara zajednicu gde se udobnost, sigurnost i kvalitet života susreću sa prestižem i funkcionalnošću.

Informer

Mesto za život koje odgovara na sve potrebe modernih pojedinaca

BluePoint Residences donosi savremen način života kroz pažljivo dizajnirane stambene jedinice smeštene u lamelama A, B i V. Svaka od ovih lamela pruža prostrane, moderno opremljene stanove, idealne za sve koji žele da uživaju u vrhunskom komforu. Od svetlih i prozračnih dnevnih soba do funkcionalnih kuhinja, svaki kvadratni metar pažljivo je osmišljen da zadovolji potrebe savremenog domaćinstva. Svesni užurabnog i stresnog načina života, Bureau Cube Partners arhitektonski biro koji stoji iza ovog velelepnog projekta, fokus stavlja na kvalitet i uživanje u prednostima urbanog života, nudeći svojim kupcima mogućnost da istovremeno zadrže mir i privatnost svog doma, koji nam je svima neophodan.

Informer

Svi sadržaji na dohvat ruke

Kompleks je strateški pozicioniran na raskrsnici poznatih beogradskih ulica, nudeći izvanrednu povezanost glavnim saobraćajnica sa svim delovima grada. U blizini se nalaze osnovne i srednje škole, vrtići, supermarketi, zemunska pijaca, kao i prelepi zemunski kej za šetnje i opuštanje pored Dunava, i na taj način BluePoint Residences omogućava sve što je potrebno za svakodnevni život jedne porodice.

Informer

Kvalitetni prostori kao formula za uspeh

Za one koji žele spojiti posao i život u jednom kompleksu, u ponudi se nalaze i pažljivo osmišljeni poslovni prostori smešteni u prizemlju svih lamela. Namenski postavljene u podnožju, ove jedinice pružaju savršenu kombinaciju funkcionalnosti, vidljivosti i prestiža, idealne za maloprodaju, uslužne delatnosti ili kancelarije. Sa ukupno 12 poslovnih prostora i atraktivnom urbanom lokacijom, vaše poslovanje možete podići na viši nivo u dinamičnom okruženju sa većom cirklulacijom potencijalnih novih klijenata. Poput urednog doma koji predstavlja oličenje kvalitetnog domaćinstva, prostran i estetski prijatan poslovni prostor čini ličnu kartu jedne poslovne organizacije, kojim ostavljate utisak prosperiteta i sigurnosti u uslugu ili proizvod koji nudite.

Informer

Garažna rešenja za život bez stresa

Komfor i praktičnost se u BluePoint Residences ne završavaju samo na stambenim i poslovnim jedinicama. Kompleks nudi čak 348 garažnih mesta, obezbeđujući sigurno i lako dostupno parkiranje za stanare i posetioce. Garaže su pažljivo projektovane, pružajući dovoljno prostora i pristupačnost svim korisnicima, uključujući i osobe sa invaliditetom.

Vaša zelena oaza mira i praktinčnosti

BluePoint Residences kombinuje sofisticiranu arhitekturu sa dodirom prirode. Elegantni holovi sa recepcijom pružaju dodatni osećaj sigurnosti i luksuza, dok raskošno zelenilo unosi mir i harmoniju prirode u svakodnevni život. Privatna dvorišta, travnate površine i zeleni krovovi stvaraju pravu zelenu oazu mira u srcu urbanog okruženja.

Informer

Ovaj stambeno-poslovni kompleks nije samo mesto za stanovanje ili rad, već i zajednica u kojoj vladaju osmesi i osećaj spokoja jer ste vašim mališanima obezbedili zdravo i kvalitetno okruženje za bezbrižno odrastanje. Uz savršeno balansiran odnos između privatnog i poslovnog okruženja, BluePoint Residences obezbeđuje udobnost, funkcionalnost i sigurnost na svakom koraku.

Pozivamo vas da postanete deo ove jedinstvene zajednice! Započnite novo poglavlje svog života u BluePoint Residences – tački susreta udobnosti, kvaliteta i prestiža.

Kontaktirajte nas danas i obezbedite svoje mesto ka sigurnoj i komfornoj budućnosti stanovanja i poslovanja u srcu Zemuna.