01.10.2024.

08:19

Foto: Printscreen

Vesti

Srbijo, pomozi maloj Nini! Nečije malo je za nju mnogo: Reči njene majke odjekuju! (VIDEO)

Za operaciju i reviyiju je potrebno 42.600 evra, a do sada je prikupljena polovina potrebnog novca.

Apelujem na ljude da šalju poruke, molim i vas da to uradite - 1019 na 3030. Mi smo do sada uspeli polovinu sume da skupimo. Operacija i revizija košta 42.600, mi smo došli do polovine, fali nam još pola. Molim dobre ljude i da podele baner sa apelom - rekla je Maja Blagojević tokom uključenja u Prve info na našoj televiziji.

Nina se bori sa tumorom, koji se nalazi između leve i desne bočne komore i koji brzo raste. Zbog toga ona mora brzo u Tursku, kako bi se tumor odstranio.

- Ovo je jedna jako retka genetska bolest, neurofibratoza. Ona stvara tumore na nervima, kod Nine je napala mozak, prvo je napala oko, ona sada ne vidi na desno oko - rekla je Maja, koja ističe da je Nina u ovom trenutku dobro.

Informer

 

- Bogu hvala, poslednja dva dana je dobro, prethodnih dana je malo bolela glava. Mora hitno na operaciju, mi bismo već za nekoliko dana morali da budemo u Turskoj da se njoj stanje ne bi pogoršalo. Molim sve dobre ljude ko je koliko u mogućnosti da nam pomogne. Postoji i žiro račun, koji je na poratlu Budi human, ko želi može da uplati. Nečije malo, nekome znači mnogo - istakla je Maja, koja je na kraju zahvalila našoj medijskoj kući na pomoći.

- Hvala vašoj televiziji na podršci velikoj i na svemu što radite. Verujem da ćemo uspeti, osećam to - poručija je Maja.