01.10.2024.

14:08

Foto: Tanja Andric

Vesti

Informer na sajmu nameštaja: Trpezarijski sto iz snova na popustu 7.125 evra, a tek da vidite kauč od 3.870 evra

Kako se ekipa Informera uverila na licu mesta, izlagači su spremili specijalne popuste od 10 pa do 50 odsto, a za one koji imaju lojaliti kartice pospusti su i veći.

Pažnju nam je privukao sto od oraha sa specijalnim staklom koji košta 9.500 evra, ali je zbog sajma cena nešto niža.

- Cena ovog unikatnog stola je sada 7.125 evra sa sajamskim popustom od 25 odsto. Imamo sto dimenzija 240x100 cm koji je od punog drveta oraha i njegova cena je 5.000 evra - kazali su nam prodavci.

Informer

 

Pažnju nam je privukao i italijanski kauč od specijalnog vlakna i sunđera koji košta 453.220 dinara.

-  U pitanju je kauč koji ima garanciju dve godine. U Italiji se proizvodi i zaista je preudoban. Može i da se razvuče - kazao nam je prodavac.

Informer

 

Posetioci na sajmu imaju priliku da vide i isprobaju i različite stilove nameštaja, uključujući moderne, klasične, minimalističke, rustične. Ne izostaju ni drugi elementi enterijera, kao što su rasveta, tepisi, zavese, dekorativni predmeti i ostali dodaci koji doprinose kompletnom izgledu stambenog ili poslovnog prostora.

Veliki belgijski tepih modernog dizajna čije su dimenzije 200 X 290 moguće je pazariti za 37.600.

- U pitanju je sintetičko vlakno koje imitira vunu, a za razliku od nje ne privlači moljce. Cena je sa popustom koji važi do kraja sajma - kazala nam je prodavačica.

Informer

 

Kako smo primetili na sajmu su najviše izloženi komadi nameštaja za dnevnu i spavaću sobu, dok elemenata za kuhinju i predsoblje gotovo i da nema.

Obični kauči domaćih proizvođača na sajmu se mogu pronaći za 45.000 pa na više, a pojedini izlagači nude i pogdonosti odloženog plaćanja.

Cena pojedinačne ulaznice iznosi 500 dinara, dok su grupne 350.