01.10.2024.

15:36

Foto: Miloš Rafailović

Vesti

Postanite i vi Informerova nova TV zvezda! Prijave su i dalje u toku, a evo kako je izgledao prvi kasting

Naime, kako smo već najavili, Informer televizija, koja je za kratko vreme postala jedna od najgledanijih u zemlji, gledanija čak i od nekih sa nacionalnom frekvencijom pokreće novi TV šou!

Održan je i prvi kasting, a ovog puta u žiriju je bilo čak 20 članova. Članovi žirija su iskusni profesionaci koji, uz pomoć zadataka koje daju takmičarima, mogu prepoznati našu novu TV zvezdu.

Neki od članova žirija su bili direktorka produkcije Ivona Tomković, kao i naš voditelj Milivoje Mili Čolić. Pored njih u stručnom žiriju našli su se i urednik Mussab Al Shukeir, kao i član produkcije Aleksandar Miljuš.

Kastingu je prisustovao i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Kandidati su dobili određene zadatke u kojima su predstavljali sebe u najboljem svetlu, kako bi žiriju pomogli da se odluče za najbolji izbor.

Podsetimo, još uvek imate priliku da postanete deo našeg tima i budete "Nova TV zvezda". Sve što je potrebno je da se prijavite tako što ćete poslati mejl sa osnovnim podacima (ime, prezime, broj telefona i jedna fotografija) na novatvzvezda@informer.rs.

Prijave za kasting su u toku, a takmičenje će trajati oko tri meseca. Pobednik ovog spektakularnog šoua će, osim što će biti "Novo TV lice", dobiti i stalan posao i autorsku emisiju.

Stučni žiri u kojem će biti mnoge javne ličnosti iz različitih oblasti kao i urednici i novinari redakcije Informera će ocenjivati nastupe kandidata.