01.10.2024.

16:07

Foto: NIS

Vesti

Gde vi pijete kafu ovih dana? Poreklo i tradicija kafe čuvani u najvećem coffee shop-u u Srbiji

Ova radoznalost dovela je do otkrića koje je postalo deo kulture i povezalo ljude kroz razne rituale i običaje. Kako bi pružila podršku brojnim poljoprivrednicima čija domaćinstva zavise od ove aromatske biljke, Međunarodna organizacija za kafu proglasila je prvi oktobar kao Međunarodni dan kafe.

Povodom obeležavanja Dana kafe, kompanija NIS organizovala je na njihovom instagram profilu giveaway za sve ljubitelje kafe. Sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili Drive Cafe poklon set je da:

- Zapratite @sanamanaputu profil

-  Na giveaway objavi tagujte osobu sa kojom najviše volite da pijete kafu

- Ostavite zanimljiv komentar zbog čega birate baš tu osobu

Pet najzanimljivijih odgovora biće nagrađeni poklon setom. Zato ne čekajte i već sada ispunite sve korake, jer ovaj nagradni konkurs traje do 8.10.2024. godine!

U ovom urbanom svetu, kada nam je potreban predah od svih obaveza tokom dana, Drive Cafe je uvek pravi izbor. Osim što pozitivno utiče na raspoloženje i budnost, konzumiranje kafe poboljšava i koncentraciju. Tradicionalna italijanska receptura pripreme pruža jedinstveni doživljaj tokom svakog gutljaja, zbog čega je Drive Cafe kafa verni saputnik svakog vozača. Jedinstveno prženje svake sorte kafe izvlači iz nje maksimum svoje arome i ukusa. Ovaj jedinstveni ukus i miris kafe dostupan je u najvećem coffee shop-u u Srbiji.

Espresso, cappuccino, caffè latte i mocha su samo neke od kafenih specijaliteta koji vas čekaju u Drive Cafe-u. Za sve male i velike izazove, duga i kratka putovanja, podrška puna izvanredne arome je na svakom koraku. Pored brojnih toplih i hladnih napitaka u kojima možete uživati na čak više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, opustite se u posebnom mirisu i kod kuće uz Drive Cafe mlevenu kafu.

Da biste se uverili u celokupnu ponudu Drive Cafe-a, prvom prilikom svratite na neku od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica i saznajte zbog čega je Drive Cafe postao sinonim za pauzu među vozačima.