01.10.2024.

16:45

Foto: Shuterstock

Vesti

Smeh je zagarantovan! Snimci koji su zabeleženi u pravom trenutku postali viralni na mrežama (VIDEO)

Poslednjih dana, na društvenoj mreži TikTok pojavili su se video snimci koji ostavljaju bez daha. 

Naime, nekoliko ljudi je zabeležilo kamerom zaniumljive momente koji će vam izmamiti osmeh nalice. 

Meda koji jede keks

Momak je video medveda kako odmara pokraj puta, a onda je poželeo da ga počasti keksom. Meda je sve vreme bio miran, keks je gutao u jednom dahu, a snimak je postao viralan. 

♬ original sound - vmkg

Pevač završio na podu

Srbi su poznati kao veseljaci, što na svadbama i veseljima neretko iznedre po koji zanimljiv snimak. Jedan pevač, ponešen atmosferom na svadbi, popeo se na sto, a potom za nekoliko sekundi završio na podu. Sve vreme, on je pevao dok su gosti nemo gledali u prizor.

Zlatni retrovizor

Oglas koji kruži mrežama nasmejao je mnoge, a tiče se čoveka koji gaji pse rase zlatni retriver, pa je odlučio da neko štene proda. On je svoj oglas objavio s tim, da je napisao da prodaje "zlatni retrovizor".

https://www.tiktok.com/@doktorvucko/photo/7417938221503368454?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7420815630415234565

Kiropraktika u "niskom startu"

Kiropratkičari su počeli sve više da unovčavaju svoje zanjanje, a zainteresovanih građana je sve više. Jedan od njih, objavio je na mrežama kako kod njega izgeda tretman, pa je postao viralan. Momak koji je došao na "remont", završio je na podu u sekundi, kada je maser malo jače potisnuo njegova leđa. Sve je bio krajnje komično, a komentari su se samo nizali.