04.10.2024.

10:53

Foto: Foto: Informer

Vesti

"Harlijeva devojka" tutnji Srbijom! Mlada Iva privlači pažnju svima, da li zbog nje same ili motora? (FOTO)

- Motore sam zavolela još kao mala, kada sam imala šest godina, jer sam ga tada videla na ulici i oduševila se. Kada sam završila osmi razred tražila sam mojima da mi kupe, ali to tada nije bilo moguće - priča nam Iva. 

Nekoliko godina kasnije, zaradila je svoj novac radeći u ugostiteljskom lokalu i kupila svoj prvi motor. 

- Počela sam da radim u kafiću, novac stavljala sa strane i tako došla do svog prvog motora. Imala je CBR, Jamahu, zujalice i mnoge druge, a onda je na red došao on - Harli! Moram da kažem da sam svaki od tigh motora volela, ali na kraju je Harli najbolji - priča nam. 

Motorom kroz celu Srbiju, najmlađa vlasnica novog Harlija. 

- Na dalje destinacije kao što je inostranstvo nisam išla, ali planiram. Za sada sam obišla zaista celu Srbiju i često idem na kampovanja. Plan mi je da početkom proleća krenem na moto-skupove i da snimam emisije od toga. Inače, ja sam najmlađa devojka koja vozi Harlija i to novog, ima žena koje ga voze, ali ja sam najmlađa. Inače, moj motor je rađen za 120 godina postojanja Harlija, i on je jedini u Srbiji.

Poruke na pola sata i zabrinutost

- Ljudi na mene reaguju odlično, moram da kažem da me porodica podržava, ali gde god da krenem to su poruke i pozivi konstantno na pola sata. Važi neko pravilo da su zujalice jednako samoubistvo, ali nije tako. Prijatelji se često šale kako će mi donirati bubreg, ali me i oni podržavaju - ističe Iva. 

Kako je rekla, za sada ne planira da menja motor jer je kao stvoren za njene potrebe, a za sebe kaže da je najbolje izgledala kada je vozila CBR....ko zna, možda mu se ipak jednog dana ponovo vrati, jer planira kupi još jedan motor. 

Ukoliko neko protutnji pored vas na Harliju, budite sigurni da je to upravo Iva - Harlijeva devojka!