06.10.2024.

14:04

Foto: printscreen/Bačkopalanačke vesti

Vesti

Sastanak stanara otišao viralno! Pola Srbije želi detalje, neki zahtevaju i prenos uživo: Šta se zapravo dogodilo?

Upravnik jedne zgrade u Srbiji je, navodno, zakazao sastanak zbog pokušaja ubistva u stambenoj jedinici, i to, kako piše, drugog po redu za 15 dana.

Međutim, neko od stanara je uslikao ovaj šokantni poziv i podelio putem društvenih mreža.

Jedna od radoznalih korisnica platforme "X" učinila je ovaj sastanak viralnim na pomenutoj platformi, gde se i povela polemika o detaljima. 

- Hitno! Sastanak stanara u 19h. Pokušaj ubistva u zgradi drugi put za poslednjih 15 dana - piše u obaveštenju okačenom na vratima.

Situacija je, dakle, veoma ozbiljna, ali većina čitalaca je prihvatila kao zabavnu.  Za kratko vreme se ispod fotografije našlo bezbroj urnebesnih komentara.

- Ženo, skini viklere i bade mantil, idemo na najjači sastanak ikad! - autorka je započela niz. 

Mnogi od radoznalih su tražili i uživo prenos sastanka i pitali da li je otvoreno za javnost, kako bi mogli da prisustvuju.

Ubrzo se javila i devojka sa navodno proverenim informacijama i podelila šta se krije iza sastanka.

- Neko je ostavljao vrata od lifta, koja se inače ne otvaraju ako nisu stigla na sprat, polu otvorena, čime je izazvao ozbiljan problem — lift je bio izbagovan! Dakle, neko je potencijalno mogao da otvori vrata i propadne. Upravnik je malo dramatizovao situaciju kako bi motivisao ljude da uopšte dođu na sastanak. Imam informacije da su čak i stanari bili ekstremno razočarani - napisala je ona