08.10.2024.

16:22

Foto: NIS

Vesti

ZNATE LI KAKO DA JOŠ VIŠE UŠTEDITE NA GORIVU OVE JESENI?

Svi novi članovi koji preuzmu „Sa nama na putu“ aplikaciju, registruju se u programu lojalnosti i do 31.10. kupe najmanje 10 litara bilo kog goriva, dobijaju G-Drive letnji autoglass od 3 litra za samo 1 dinar.

Nakon učlanjenja u program, svi korisnici, uz QR kod iz aplikacije, imaju mogućnost za još veće uštede na gorivu i još veći popust na kafu na svim NIS-ovim stanicama. Svi članovi programa imaju 1 dodatni bonus poen na standardna goriva, odnosno 2 dodatna bonus poena na G-Drive premijum goriva. Tako su uštede na gorivu ove jeseni na NIS-ovim stanicama i do 8 dinara po litru! Za još draže jesenje pauze na putu – za sve korisnike programa popust na sve Drive Cafe kafe i tople napitke je čak 30% umesto redovnih 20%.

Samo par klikova u aplikaciji „Sa nama na putu“ deli vas od mnogih pogodnosti koje donose značajnu uštedu!

Učlanite se u program lojalnosti kompanije NIS uz nekoliko jednostavnih koraka:

Preuzmite i instalirajte „Sa nama na putu“ mobilnu aplikaciju putem platformi Google Play, App Store ili App Gallery, Registrujte se kako biste pokrenuli svoj korisnički nalog, Pri svakoj kupovini goriva na bilo kojoj NIS Petrol ili Gazprom benzinskoj stanici očitajte QR kod iz vaše mobilne aplikacije i tako iskoristite neku od brojnih pogodnosti.

Očekuju vas popusti na raznovrsne proizvode i pregled svih realizovanih transakcija, mapa benzinskih stanica, specijalne pogodnosti i još mnogo toga. Takođe, u aplikaciji možete da proverite i broj bonus poena, da sakupljate kupone i osvajate poklon vaučere, kao i da pronađete sve dodatne informacije.

Ove jeseni isplati se krenuti na put. Kada jednom postanete član „Sa nama na putu“, najvećeg programa lojalnosti za vozače u Srbiji, navići ćete se na udobnost i uštede na svakom pređenom kilometru!