10.10.2024.

10:34

Foto: Informer

Vesti

Poznat salon na Vračaru devojci spalio kosu! Obećavali joj savršenstvo, a onda je kosa počela da opada (FOTO)

Naime, odlučila se da radi keratin kako bi ispravila kosu, ali je iz salona izašla spaljene kose. 

Nakon neprijatosti, devojka je poslala svoje fotografije našoj redakciji kako bi apelovala na sve devojke da paze kome daju svoje poverenje i novac. 

- Radila keratin u studiu na Vračar, platila ga 8.000 din, rade naravno sa najkvalitetnijom italijanskom kozmetikom nista da ne brinem kosa ce mi biti prelepa i nahranjena - prepričava nam i dodaje:

Informer

- Kako sam došla kući i oprala kosu, tako sam videla da je skroz spržena, pogotvu napred delovi. Išla sam i da skraćujem kosu ali džabe sto više skračujem to je ona sve gora. Radili su mi neki tretman filer neki kao, ali svakako nista nije pomoglo jer je kosa spaljena.

Razlog spaljivanje - tanka kosa! 

- Sada evo posle skoro mesec dana ona se od pola kida i ne znam dokle ce biti ovako, nego mi je frizerka neotesna rekla da mi je kosa tanka (sto nije istina, došla sam sa normalnom zdravom kosom) i da je zbog toga to tako ispalo sto svakako i da jeste tanka i kakva god to oni treba da kažu u napred i ne smeju da spale kosu nikome - rekla nam je devojka koja je želela da ostane anonimna.