11.10.2024.

15:29

Foto: Shuterstock

Vesti

Odrali mu kožu sa leđa! Hteo da pomogne porodici bivše žene, pa ostao bez firme, automobila i novca - sada njegova ćerka moli za pomoć

Nesrećna devojka sada traži savet i pomoć, kako se izvući iz neprijatne situacije.

- Pozdrav svima, radi se o tome da je moj otac pozajmio novac stricu od bivše žene i taj čovek odbija da ga vrati. U nekoliko navrata prilikom poziva i posete tom čoveku (nakon razvoda mog oca i te žene), on je pričao da će vraćati novac 'po malo koliko može' - započela je svoju priču.

Tvrdi devojka, bivša žena je njemu uzela firmu i automobil, uz pretnje da će joj pripasti i pola stana, a nakon toga i svom stricu rekla da mu ne vraća novac, jer je isti stečen tokom braka, što je, priča ona, laž, jer je reč o nasledstvu, namenjenom za školovanje.

Oštećeni je pokrenuo sudski postupak, i zatražio pomoć advokata. Devojka piše da postoji ugovor o pozajmici i potvrda kad je novac izvađen iz banke.

- Malopre je advokat zvao i rekao da advokat od tog čoveka tvrdi da novac nikad nije ni pozajmljivan i mešaju u priču neki kredit koji je moj otac dizao u toku braka (nevezan za taj slučaj) - žali se ona i dodaje:

- U suštini moj otac je želeo da ispadne human kako ta porodica ne bi završila na ulici i kako bi mogli da kupe kuću od tog novca. Trenutno znamo samo da taj čovek ima stalno zaposlenje i da mu dve ćerke rade u inostranstvu - objasnila je.

Njeno pitanje glasi, koje su šanse da se izgura pravda iz ove priče i kako poboljšati svoje izglede na sudu?

Komentari nisu ohrabrujući. Čitaoci tvrde da su šanse gotovo nikakve, te da će parnica trajati godinama.