15.10.2024.

11:57

Foto: Pakt studio

Vesti

"Dunav osiguranje" - sponzor 10. sajma penzionera u Novom Sadu! Ruka podrške za mirniju starost

- Polisa životnog osiguranja namenjena penzionerima jedna je od onih usluga koje su više humane nego komercijalne prirode, a sredstvima prikupljenim od premije stvara se neka vrsta fonda solidarnosti, onako kako je životno osiguranje bilo zamišljeno u vreme kada je začeto na ovim prostorima. Na našem štandu penzioneri mogu da dobiju informacije o prednostima tog osiguranja, a mogu i zaključiti polisu životnog osiguranja onako kako je učinilo čak 50.000 penzionera posredstvom našeg dugogodišnjeg partnera Saveza invalida rada Vojvodine - rekla je Nikoleta Šubert.

Informer

Šta penzionerima donosi polisa životnog osiguranja i da li je premija skupa, pojasnila je Stana Svilarov, predsednica Saveza invalida rada Vojvodine.

- S ponosom mogu reći da naš savez u saradnji s Kompanijom "Dunav osiguranje" već dve decenije teži istom cilju, osiguranju onog što nam je najvrednije, a to je svakako život. To osiguranje primereno je našim potrebama i podrazumeva naknadu kada dođe do smrti usled bolesti ili nesrećnog slučaja, a ugovaranjem dopunskog osiguranja od posledica nezgode uz kolektivno osiguranje života pokriće je obezbeđeno i ukoliko dođe do povreda i preloma, koji su česti u našem životnom dobu. Tom polisom olakšavamo obaveze svojoj porodici, deci, unucima ili prijateljima ako nemamo dece - ukazala je Stana Svilarov, napominjući da to osiguranje nikada nije bilo skupo.

Informer

 

- Svako može da izdvoji ugovoreni mesečni iznos premije bez obzira na visinu penzije.

Stana Svilarov je istakla i da je Savez invalida rada Vojvodine prepoznao Kompaniju "Dunav osiguranje" kao odgovornog i pouzdanog partnera i prijatelja, te da je uverena kako će se ta saradnja nastaviti i ubuduće.

Štand "Dunava", nakon otvaranja sajamske manifestacije, posetili su Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu u Vladi Republike Srbije, Predrag Vuletić, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Đurađ Jakšić, zamenik gradonačelnika Novog Sada, Nikola Lovrić, direktor Novosadskog sajma, kao i brojni penzioneri zainteresovani za usluge koje ta kompanija pruža.