Autor: Informer.rs

17.10.2024.

14:10

Foto: printscreen/K1

Vesti

StavK1: Iskrene debate o temama koje uzburkavaju Srbiju!

Prošlonedeljna premijerna emisija obradila je dve izuzetno važne i kontroverzne teme koje su u prethodnom periodu uzdrmale Srbiju - suđenje roditeljima Koste Kecmanovića u slučaju „Ribnikar" i šokantno svedočenje koje je isplivalo u javnost, kao i projekat „Jadar" koji izaziva brojne polemike.

U diskusiji su učestvovala poznata lica sa K1 i Tanjug televizije: Jovana Joksimović, Milan Kalinić, Manja Grčić, Drago Jovanović, Jelena Helc, Ivon Jafali, Zoran Ostojić i Milorad Komrakov. Njihova stručnost i različiti pogledi na iznete teme doprineli su dinamičnoj atmosferi koja je u trenucima dolazila do usijanja, a vidno raspoložena ekipa nije krila zadovoljstvo novim formatom koji je predstavljen gledaocima.

Informer

 

U večerašnjoj emisiji Jovana Joksimović, Duško Vukajlović, Manja Grčić, Drago Jovanović, Jelena Helc, Natalija Milosavljević, Zoran Ostojić i Milorad Komrakov razgovaraće, između ostalog, na temu ponovnog odlaganja suđenja Miki Aleksiću, kao i o rezultatima popisa stanovništva u Crnoj Gori.

„StavK1" predstavlja platformu za otvorenu diskusiju o ključnim pitanjima, pružajući gledaocima priliku da čuju raznolike perspektive i komentare na teme koje su od značaja za svakog pojedinca u društvu.

Emisiju „StavK1" možete pratiti svakog četvrtka od 22:30h na K1 televiziji. Program televizije K1 dostupan je putem kablovskih operatera: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8).