19.10.2024.

13:13

Foto: Shutterstock/printscreen

Vesti

Ljudske "utvare" terorišu Sjenicu! Morbidno maskirani jure građane bez razloga, šok prizor (VIDEO)

Ove osobe, za koje se kako sumnjaju žitelji Sjenice,  da su deca ili tinejdžeri, koriste noć kao idealno vreme za svoje "šale", međutim, mnogima ova situacija ne izgleda bezazleno.

Sve se dešava kasno uveče, kada su ulice slabije osvetljene, a mnogi prolaznici, posebno deca koja se vraćaju iz škole ili sa treninga, izloženi su neprijatnim i zastrašujućim situacijama. Iako može činiti da je u pitanju obična šala, mnogi su izrazili zabrinutost jer su osobe koje stoje iza ovih kostima očigledno starija deca, a zbog građe i glasa neki su zaključili da bi u pitanju mogle biti devojčice.

- Izašla sam iz radnje kada su mi iza leđa iskrsle dve figure u crnim kostimima. U momentu sam se prepala, nisam znala da li je ozbiljno ili šala. U ruci su držale nešto što je ličilo na nož, možda je plastični, ali to ne menja činjenicu da je bilo strašno - kaže jedan od zabrinutih roditelja.

Takođe, na društvenim mrežama kruži uznemirujući snimak koji je prokomentarisala jedna majka i istakla svoju zabrinutost.

- Izgleda da je danas sve postalo cirkus, ljudi kao da više ne reaguju na ništa. Možda su čuli po glasu ili videli po telu da su u pitanju devojčice, ali i dalje ostaje pitanje: zašto niko ništa ne preduzima? - pita se jedna zabrinuta majka putem društvenih mreža.

Za sada, nema zvaničnih reakcija od strane policije, ali roditelji apeluju da organi reda reaguju ukoliko se ponovi ovaj incident.