25.10.2024.

15:41

Foto: Instagram video printscreen/Printscreen

Vesti

Raskrinkavanje pedofila se nastavlja! Organizacija "Fortis" uhvatila još jednog manijaka - maloletnici slao eksplicitne fotografije

Oni su prvo javno objavili poruke u kojima pedofil detetu šalje slike svog polnog organa i piše razne gadosti.

Misleći da je u razgovoru sa devojčicom, Ivan je dogovorio susret sa članovima organizacije "Fortis". Plan je bio da se nađe sa njom pre njene škole, kako bi imali odnose!

Članovi organizacije su, zatim, nakon dogovorenog susreta sa pedofilom, krenuli na lokaciju, gde je Ivana Markovića dočekao fijasko!

Umesto deteta, pojavili su se daleko snažniji muškarci od njega, uz to i oni koji će javnosti pokazati ko je Ivan zapravo.

Zatražili su mu ličnu kartu, koju nije želeo da pokaže, rekavši da je nema kod sebe. Pravdao se i govorio kako je sve to "bez razloga".

- Šta vam je ljudi? Nisam nikoga... Nisam ništa uradio - branio se pedofil, pa dodao kako nije znao da dete ima samo 15 godina, i ako postoje poruke koje dokazuju da je informaciju unapred znao.

Kada je shvatio da ne može da se izvuče iz situacije koju je sam napravio, okrivio je devojčicu, kako ga je podvodila, i zbog toga je, navodno, izgubio razum.

Nakon što se branio bez pokrića, pokušao je da ublaži situaciju izvinjavanjem.

Pedofil, Ivan Marković iz Kragujevca je nateran da pred kamerom javno prizna šta je udario.

- Nemojte više to da radite, jer će vas uhvatiti organizacija "Fortis" - rekao je pedofil.

- Devijantan, socijalno nezreo i neodgovoran čovjek koji ne umije iskontrolisati svoj poriv i životinjske nagone prema djevojčicama. Seksualni zlostavljač, a među ljudima klasificiran kao “običan” građanin i komšija. Nacijo osvijestite se, kontrolišite Vašu djecu dok ih predatori nisu uzeli u svoje “ralje”!!! Budite uz nas, podržite “Fortis”, jer mi štitimo Vašu djecu i omladinu,da bi sutra i Vi i mi mirno i sigurno spavali - napisali su iz organizacije ispod uznemirujućeg vida.

Kao što smo ranije pisali, oni su uhvatili i "prevaspitali" Miloša Stošića (36) i od njega dobili priznanje da je pokušao da namami devojčicu, staru svega 15 godina u park.