26.10.2024.

22:20

Foto: Printscreen RTS/ You tube Printscreen

Vesti

Gordana iz Vranja je dobila stan u Beogradu za samo 35 dinara: Ovo je za mene šok, bila sam na poslu i nisam čula ovu divnu vest! (VIDEO)

Mesto prometa računa je Vranje, a visina dobitnog računa je 35 dinara, a račun je plaćen gotovinski.

Gordana u razgovoru za RTV nije krila radost, a kako kaže, da je dobila stan javila joj je komšinica.

- Bila sam na poslu u toku izvlačenja i nisam sama čula ovu divnu vest. Presrećna sam! Komšinica mi je javila, a onda sam po povratku s posla otišla svojoj kući i pogledala snimak. Osećaj je fenomenalan. U tom stanu će živeti moj sin, on već živi i radi u Beogradu, a sada će živeti u svom stanu. Poručujem svima da veruju, ja sam verovala da ću dobiti stan i eto, ostvarilo se - istakla je Gordana Trajković, dobitnica stana u Beogradu.

Podsetimo, završeno je prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Ključevi stanova su otišli u ruke Silvester Ivana iz Vrbasa i Gordane Trajković iz Vranja.

Tokom ovog ciklusa izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" obezbeđeno je ukupno 10 stanova u naselju Zemunske kapije, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

Do sada je poslato čak 170 miliona računa i dodeljeno 205 miliona jedinstvenih kodova. 

U cilju podsticanja bezgotovinskog plaćanja, plaćanje karticama obezbeđuje duplu šansu za dobitak stana, to jest, dodeljuju se dva jedinstvena koda za izvlačenje.