17.07.2016.

11:59

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića: ČEDA GOVNO!

Čedomir Jovanović je govno od čoveka. On, razume se, ima puno pravo da bude govno i tu mu se ništa ne može zameriti. To pravo mu, na kraju krajeva, jemče i Ustav i svi zakoni Srbije. No, međutim, problem je u tome što je dotični Čedomir Jovanović (u daljem tekstu Čeda Govno) u prethodnih dvadesetak godina sticajem nesrećnih okolnosti, interesom najcrnjih srpskih neprijatelja i svojom ličnom govnarskom beskrupuloznošću i pokvarenošću, postao politička činjenica.

Zapadu treba slaba, ucenjena, podeljena i izmišljenim genocidom zauvek obeležena Srbija. Čeda Govno to zna. I zato onako strasno u Potočarima pljuje Srbe i Srbiju

Problem je u tome što dotični Čeda Govno, sa jedva dva odsto glasova iza sebe, pokušava da predstavlja Srbiju u svetu misleći samo na svoje lične, govnarske interese.

O Srebrenici, razumemo se, govorim. O činjenici da je Čeda Govno ovog ponedeljka otišao u Potočare i napljuvao Srbe i Srbiju sve pokušavajući da za sebe i svoju gospođu kod zapadnih moćnika kupi indulgenciju za silne mafijašluke. Čeda Govno je u Potočarima rekao da je došlo vreme da se Srbi suoče sa strašnim zločinima počinjenim u njihovo ime. Dodao je i da Srbija mora da prizna genocid, jer bez tog priznanja nema evropske budućnosti regiona!?! Da nije strašno, bilo bi smešno.

I Čeda Govno i njegovi zapadni zaštitnici dobro znaju da je Srbija jedina zemlja u regionu koja se suštinski suočila sa zločinima iz poslednjeg rata, oni odlično znaju da su Srbi jedini uhapsili i bivšeg predsednika države i premijera i ministra odbrane i načelnika Generalštaba i svakog pukovnika i kapetana na koga su haški inkvizitori pokazali prstom, pa čak i lidera opozicije koji je skoro 12 godina držan u pritvoru zbog verbalnog delikta!

PANIKA

Beta

Čeda Govno je u panici da će umesto u vladi, kako su mu obećavali ambasadori, završiti u zatvoru. I zato pažljivo pratite sudbinu Čede Govneta. Što njemu bude bolje, nama će biti gore

Znaju oni i da je u Sheveningenu ubijeno 12 Srba - od generala Đorđa Đukića, preko Slobodana Miloševića, do Zdravka Tolimira i Gorana Hadžića, znaju oni i da je Srbija jedina zemlja koja je uhapsila i na najstrože kazne osudila svoje državljane umešane u zločine.

Znaju oni sve to, ali im nije važno. Važno im je samo da Srbe što duže zadrže u poziciji jedinih krivaca.

Zapadu, naime, treba slaba, ucenjena, podeljena i izmišljenim genocidom zauvek obeležena Srbija da bi njome mogli lakše da upravljaju. Čeda Govno to zna. I zato on, sveže preplanuo na Hrvatskom primorju, onako strasno u Potočarima pljuje Srbe i Srbiju. Njemu je do bošnjačkih žrtava i istine stalo koliko do lanjskog snega. Njemu je do njega. Čedi Govnetu je frka da neko ozbiljno ne istraži sve one njegove sumnjive poslove - od pranja para, preko utaja poreza do pljačke državnog žita vrednog više od milion evra.

Čeda Govno je u sve većem strahu da dolazi vreme kada će se utvrditi istina o njegovoj ulozi u ubistvu Đinđića, o njegovim vezama sa Šiptarom, Kumom i drugim šefovima mafije, ali i o njegovoj ulozi u pljačkaškoj privatizaciji Srbije (kako se on od siromašnog studenta, bez dana radnog staža bilo gde osim u politici, izrodio u bahatog milionera koji ručak na Mikonosu plaća i po deset hiljada evra?!). Čeda Govno je, da se na kraju razumemo, u panici da će umesto u vladi, kako su mu obećavali ambasadori, završiti u zatvoru.

I zato pažljivo pratite sudbinu Čede Govneta. Što njemu bude bolje, nama će biti gore. I obratno.

Tagovi: