22.01.2017.

14:10

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: PRLJAVO, NAJPRLJAVIJE!

Uoči svakih izbora vaskoliki beogradski politički analitičari rastrče se po medijima i iz malog prsta isisaju zaključak kako nas, eto, čeka jako prljava, maltene najprljavija predizborna kampanja u modernoj političkoj istoriji.

U zemlji koja, svidelo se to nekome ili ne, postaje sve ozbiljnija država, oni koji bi da je vrate u stanje dosističkog provizorijuma neće žaliti milione u pokušaju da izazovu haos

Ove 2017. ne trebaju nam 'eksperti' - potpuno je, jelte, očigledno da nas do predsedničkih izbora, tamo negde do aprila, očekuje najcrnja i najgora poplava laži, podmetačina i silovanih afera! Dobar vam stojim, nagledaćemo se mi i naslušati do kraja ove zime i početka proleća svega i svačega, ali ponajmanje će tu biti ozbiljne politike i iskrene brige za budućnost Srba i Srbije.

U zemlji koja, svidelo se to nekome ili ne, postaje sve ozbiljnija država, oni koji bi da je vrate u stanje dosističkog provizorijuma neće žaliti milione u pokušaju da izazovu haos. Domaći tajkuni, kojima nikako nije u interesu Srbija u kojoj više nema burazerskih kombinacija i lakog bogaćenja na pljački državnih fondova, i EU-NATO zločinci, koji žarko žele da Srbiju vrate u vreme kad se njome komandovalo pritiskom na briselsko dugme, zaigraće na ovim izborima na sve ili ništa.

PREVARA

Tanjug

Ako poverujemo u laži Vuka Pozderac Buljubašić Jeremića, onoga koji je krckajući islamističko-katarske milione u Njujorku shvatio da se u Srbiji loše živi, pa je kao rešio da nam pomogne, onda mi ne zaslužujemo budućnost

I zato će biti prljavo, najprljavije, i zato će predstojeći predsednički izbori biti najozbiljniji test ne toliko za Vučićevu vlast koliko za srpsku naciju. Jer mi smo ti koji ćemo svojim glasovima pokazati da li Srbija zaslužuje sudbinu ozbiljne države ili banana-republike koja služi samo zadovoljenju interesa domaćih tajkuna i stranih okupatora.

Ako, dakle, kolektivno većinski poverujemo u laži Vuka Pozderac Buljubašić Jeremića, onoga koji je kad je propao u UN, sve krckajući islamističko-katarske milione u Njujorku, naprasno shvatio da se u Srbiji jako loše živi, pa je rešio da nam pomogne, jerbo on najviše voli Srbiju (!?!); ako pomislimo da je moguće da Srbijom upravlja Sale Prangija Janković, u najmanju ruku saučesnik u ubistvu Predraga Gojkovića koga zapadne službe dokazima o tom zločinu drže ucenjenog više od 20 godina; ako većinski prihvatimo mogućnost da je Velja Ilić preko noći doživeo prosvetljenje, pa je iz čistog patriotizma, a ne iz ljubavi prema prljavom kešu počeo da pljuje SNS i Aleksandra Vučića koji mu je na prošlom izborima bukvalno poklonio pet poslaničkih mandata; pa mi onda i ne zaslužujemo budućnost.

Od nas, dakle, zavisi. Samo i jedino od nas. Mislite o tome.

Tagovi: