12.02.2017.

12:09

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: HARADINAJ!

Ramuš Haradinaj je pravo, ružno, zločinačko lice današnje Evrope. Monstrum koji je lično klao, silovao i ubijao Srbe i Rome samo zato što su to što jesu; zločinac koji je svojim koljačima u Đakovici naredio da dvomesečnoj bebi u kolevci odseku glavu i daju je ocu da od nje skuva pasulj (!?!); bolesni psihopata po čijem nalogu je, kako su utvrdili i haški istražitelji, tokom 1998. i 1999. godine pobijeno više od 700 nevinih civila na Kosovu, među kojima je bilo više od 200 žena i dece; crni đavo čija je omiljena zabava bila da seče ljudima uši, a da ih onda tera da ih jedu (!!!); taj i takav opskurni zločinac, taj i takav monstrum, ta i takva odvratna, bestijalna zver danas je miljenik 'demokratske' Evrope!?!

Sve velike priče, sve krupne zakletve i silne proklamacije o slobodi, pravdi i ravnopravnosti padaju ničice pred užasnom pričom o Haradinaju. Ako EU misli da bestijalni zločini treba da ostanu nekažnjeni zarad neke visoke politike, onda ta Evropa nije ništa drugo nego saučesnik u zločinu

Sve, dakle, velike priče, sve krupne zakletve i silne proklamacije o slobodi, pravdi i ravnopravnosti padaju ničice pred užasnom pričom o Haradinaju.

Ako Evropa danas misli da bestijalni zločini nad nevinim ljudima na Kosovu i Metohiji treba da ostanu nekažnjeni zarad neke visoke politike, onda ta Evropa nije ništa drugo nego saučesnik u zločinu. Ako Evropa, što bi rekao Ivica Dačić, ima plan da legalizuje ubijanje srpskih civila, staraca, žena i dece, pa treba li onda više Srbija da se zanosi bajkama o Evropskoj uniji?!

Kada smo u petak na naslovnoj strani objavili veliki naslov: "Evropo, jebo te Haradinaj!", mnogi su me zvali i govorili da smo preterali, da to nije primeren rečnik, jerbo je to naslovna strana najčitanijih i najtiražnijih novina u Srbiji.

Molim?! A šta je trebalo da objavimo? Je l', možda, trebalo da čestitamo francuskim sudijama koji odbijaju da vide konkretne dokaze stravičnih zločina i koji ne sude po pravdi, nego po politici? Ili je možda trebalo da prećutimo? Kao što RTS prećutkuje? Kao što velika većina beogradskih medija prećutkuje?!

Ramuš
Ovaj opskurni zločinac, ovaj monstrum, ova odvratna, bestijalna zver danas je miljenik demokratske Evrope

Mi smo Srbi, da vas podsetim, 1918. zarad viših interesa i ludačkih ambicija Karađorđevića zaboravili strašne zločine počinjene nad našim sunarodnicima. Onda smo to isto, u ime Tita, Jugoslavije i bratstva-jedinstva, uradili i 1944. Hoćemo li danas, u ime nepostojeće, raspale Evropske unije pristati da prećutkujemo monstruozne šiptarske zločine?!

I mogu li nam uopšte biti prijatelji oni u Evropi kojima je danas Ramuš Haradinaj slobodni heroj, a Oliver Ivanović ratni zločinac?!

Odgovorite sami sebi iskreno na ova pitanja i sve će vam biti jasno.

Tagovi: