28.01.2018.

09:44

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - PRIPREME ZA FINALNI HAOS!

Čekajte, ko je ovde lud?! Kako je, dakle, moguće da su demokratija i "sloboda govora" ono kada Janjić, bez ijednog argumenta, optuži šefa države za ubistvo, a strašan je zločin kada Vučić na to odgovori?!?

Kako je moguće da su demokratija i "sloboda govora" ono kada Janjić, bez ijednog argumenta, optuži šefa države za ubistvo, a strašan je zločin kada Vučić na to odgovori?!?

Očigledno je danas, više nego ikad ranije, da to što se u Srbiji pretenciozno naziva nezavisnim novinarstvom nema zapravo blage veze sa novinarstvom. To je najobičnija, prizemna dosistička propaganda koju za ropsku porciju čvaraka sprovode politički komesari skriveni iza zvečećih medijskih vizitkarata.

I to je, da se mi razumemo, legitimno i legalno. Imaju i Dragan Janjić i šef njegovog NUNS-a Slaviša Lekić i svi ostali polit-komesarski saučesnici u medijskom zločinu pravo da rade to što rade, ali to nikako ne znači da su oni mečke zaštićene od svakog reda i zakona?! Neće biti da je njima dato ekskluzivno pravo da, kako im se i kad im se prohte, naokolo lepe etikete ubica i zločinaca svima onima koji nisu po meri dosističkih secikesa?!

Crtanje

Informer

NVO "Crta" više od mesec dana pre izbora govori o krađi glasova. "Crtu" plaćaju Amerikanci. Šef "Crte" je Tamara Skroza. Skroza je novinarka Miškovićevog "Vremena"

Međutim, upravo o tome je ovde i danas reč. O pokušaju dosističkih nitkova i onih političkih i ovih medijskih, da sami sebi pribave licencu vrhovnih moralnih sudija Srbije, da oni i samo oni određuju šta jeste, a šta nije istina i ko može, a ko ne može da vlada Srbijom.

Elem, obilato podržani od sve nervoznijih tajkuna i nikad nestrpljivijih stranaca, oni će naredne izbore u Beogradu pokušati da iskoriste za izazivanje finalnog beznađa i haosa. I zato već sada, više od mesec dana pre datuma određenog za glasanje, oni uveliko govore o nekakvoj "velikoj izbornoj krađi"!?!

Ako ne verujete, ako mislite da preterujem kada kažem da nam opet spremaju postizborno zlo, samo pratite trag novca. Pa pogledajte ko to, moliću lepo, govori o "krađi izbora"? Ko unapred označava vlast i celu državu kao diktatorsku i lopovsku? "Crta". Šta je to "Crta"? Nevladina organizacija direktno finansirana od Amerikanaca na čijem čelu je izvesna Tamara Skroza. A ko je ta Skroza? Novinarka nedeljnika "Vreme". A "Vreme" je pod direktnom kontrolom gazde "Delte", vrhovnog srpskog tajkuna Miroslava Miškovića. I to ne kažem ja. To je utvrdila, dokazala i javno saopštila pokojna Verica Barać, legendarna predsednica Saveta za borbu protiv korupcije.

Jesam li vam sada nacrtao?

Tagovi: