22.04.2018.

16:59

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SVI SMO MI ŠEŠELJ!

 Ili, da citiram sam sebe sa prekjučerašnjeg kolegijuma na kome je jedan od kolega urednika predložio da se radi tema o 'izbacivanju Šešelja iz Skupštine' - kako bi bilo da se svi vi, žute moralne pederčine, terate u tri pizde lepe materine! Svi vi čanci, blicovci, danasovci, sve vi jerkovke, borke i ostale veštice u crnom. Čitajte mi sa usana: Marš u kurac! Svi do jednog!

E, a sad da, cenjeni publikume, natenane objasnim čemu sve ovo gore strogo kontrolisano verbalno nasilje. Žuta, dakle, banda, najgori ljudski otpad i najcrnji moralno-politički ološ koji je ikada hodao srpskom zemljom traži da se Šešelju oduzme poslanički mandat i još da se po mogućstvu dotični i uhapsi i strpa na još koju godinu u ćeliju. Zašto? Zato što ga je Haški sud u drugostepenoj presudi proglasio krivim za 'ratne zločine' u Vojvodini, konkretno u Hrtkovcima. I zato što je vojvoda malo posle toga u Skupštini Srbije navodno izgazio hrvatsku zastavu i izvređao hrvatske poslanike koji su tu bili u poseti. Ovo drugo nikako nije u redu, ali ono prvo je čist bezobrazluk, odvratna bahatost zapadnih silnika koja svakom časnom građaninu ove zemlje daje u zadatak da se momentalno stavi na stranu doktora Šešelja.

Žuta banda, najgori ljudski otpad i najcrnji moralno-politički ološ koji je ikada hodao srpskom zemljom, traži da se Šešelju oduzme poslanički mandat

Elem, Haški sud, ta inkvizicija novog svetskog poretka; tribunal koji nema ama baš nikakve veze sa pravom i pravdom i koji služi samo da opravda i legitimizuje zločine NATO pakta i njihovih slugu na Balkanu; taj i takav sud, taj i takav otvoreno antisrpski tribunal osudio je šefa radikala na deset godina robije, i to zbog jednog vatrenog govora održanog početkom devedesetih u Hrtkovcima!?!

Princip 

Haška presuda Šešelju dokazuje odvratnu bahatost zapadnih silnika koja svakom časnom građaninu ove zemlje daje u zadatak da se momentalno stavi na njegovu stranu

E, ali pošto je Šešelj u haškom pritvoru bio 11,5 godina i pošto ne može više da bude vraćen u ćeliju, sada preko njega i njegovog slučaja Srbiju treba gurnuti u novi ciklus haosa zahtevima da mu se oduzme poslanički mandat jerbo je 'osuđeni ratni zločinac'?!?

Da nije strašno, bilo bi urnebesno smešno. Dakle, Ramuš Haradinaj, koji i lično priznaje da je svojeručno klao nevine ljude, može da bude premijer lažne države Kosovo; Ante Gotovina, čije su ruke do lakata ogrezle u krvi krajiških Srba, može da bude savetnik hrvatske predsednice; Naser Orić, koji je ljudima bukvalno kopao oči, i to samo zato što su Srbi, može da bude pravosnažno oslobođeni nacionalni junak u Bosni; sve to može i sve je to tako normalno, a samo Šešelj ne može da bude poslanik u Skupštini Srbije zbog jednog jedinog odgovora?!?

Pa, neće moći! Neće moći, bando žuta, pokvarena i lopovska! Svi smo mi Šešelj. U inat vama nitkovima koji za prljavi, krvavi keš profesionalno mrzite svoj rođeni narod i državu.

Kuš, bre, stoko bezrepa!

Tagovi: