08.07.2018.

18:22

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića -​ SRPSKA DIJAGNOZA SA RUSKOG MUNDIJALA!

I baš kao što smo bili uvereni da ćemo na 'Baltika areni' bez mnogo muke pobediti 'švajcarske Šiptare', a onda smo doživeli bolno otrežnjenje kada su nam, uz obilatu pomoć narko-kešom potkupljenog sudije Feliksa Briha, oni mungosi Šaćiri i Džaka zabili dva laka komada; tako smo nekako, mi većinski srpski Srbi, podrazumevali da sve može da se desi, ali da se za proustašku Hrvatsku nikako i nipošto ne može i ne sme navijati, a onda smo ostali zapanjeni činjenicom da su u beogradskim kafićima bučno slavile pobede 'kockastih', ali i da Hrvate javno podržavaju brojne javne ličnosti - pa i poslednji srpski gradonačelnik Knina, bivši ministar RSK Drago Kovačević, kao i teniski as Novak Đoković!?!

Ljudi moji, pa ko je ovde lud? Kako je moguće da bilo ko

Kako je moguće da bilo ko normalan u Srbiji, da bilo koji elementarno obavešteni Srbin navija za ekipu koja je u Rusiju ispraćena ratnom zastavom iz genocidne 'Oluje'?!

normalan u Srbiji, da bilo koji elementarno obavešteni Srbin navija za ekipu koja je u Rusiju ispraćena ratnom zastavom iz genocidne 'Oluje', da navija za tim čiji selektor svaku pobedu na Mundijalu javno posvećuje 'braniteljima' i čiji fudbaleri u svlačionici slave pevajući Tompsonove ustaške pesme kojima se otvoreno poziva na klanje Srba?! Eto, baš bih voleo kad bi Novak Đoković objasnio logiku po kojoj nam u četvrtfinalu Rusija-Hrvatska valja navijati za Hrvatsku? Čime su nas oni to zadužili? 'Olujom'? 'Bljeskom'? Jasenovcem? I možete li da zamislite da bi bilo ko, bilo ko osim Vedrane Rudan i možda Milorada Pupovca, u Zagrebu

Đoković

Baš bih voleo kad bi nam Novak objasnio logiku po kojoj nam valja navijati za Hrvatsku? Čime su nas oni to zadužili? Jasenovcem, možda?!

danas smeo javno da podrži Srbiju da su kojim slučajem Mitrović, Kolarov i društvo došli do završnice Mundijala?!

Šta kažete? Ja mrzim Hrvate? Ne. Ne mrzim ja Hrvate. Mrzim ustaše. I nisam, valjda, ja kriv što su danas, nažalost, ogromna većina Hrvata ideološke ustaše koji iskreno veruju da je klanje Srba bogougodno delo koje u svakoj zgodnoj prilici treba ponoviti?! I nisam ja odredio hrvatskom selektoru i fudbalerima da u svlačionici pevaju 'Čavoglavu', a to vam je znate ona pesma u kojoj se, između ostalog, kaže: Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji!?!

Pokojni Veliki Tirke pre cirka pet mundijala napisao je da se na svetskim prvenstvima u fudbalu ponajbolje čita stanje nacija. I onih koji igraju i onih koji navijaju. To vam pričam.

Tagovi: