05.08.2018.

12:34

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BOŠKO DOKAZ: Vučić će vladati do 2030.

Ostaće Boškić, nema nikakve sumnje, upamćen kao prvi ljotićevac u istoriji koji podržava pederske brakove i koji se zalaže za to da se gejevima dozvoli usvajanje dece.

Kod Boška i njegovih sve može i ništa nije sveto. Ne bi li se dokopao bilo kakve funkcije, spreman je Boškić da izda sve oko sebe, pa i samoga sebe

Nije smešno, ozbiljna je stvar. Boško Ljotić Obradović lakmus je papir srpske realpolitike. Politike koja se, nažalost, ovih meseci izrodila u najobičniju trgovinu. I to onu na malo, piljarsku trange-frange trgovinu utemeljenu na starom, dobro znanom vašarskom principu: Ko nabije, taj dobije.

Kod Boška i njegovih, jelte, sve može i ništa nije sveto. Ne bi li se nekako i negde dokopao bilo kakve funkcije, spreman je Boškić da izda sve oko sebe, pa i samoga sebe. On koji je do prekjuče bio vatreni zagovornik ljotićevske teorije krvi i tla i kao takav zagriženi protivnik "bolesnih pederčina koje šetaju po centru Beograda" (njegov citat, naravno), on koji je do juče optuživao tajkuna Đilasa da je najveći lopov koji je ikada hodio srpskom politikom, on koji je Vuka Pozderca Jeremića označavao kao izdajnika Kosova koji je sa Tadićem postavio granicu na Jarinju i Brnjaku, taj i takav "on" danas je u koaliciji sa "pederčinama", "lopovom" i "izdajnikom". I još je da bi ušao u pakt sa svima njima, nedotavnik nedotavni, poništio odluku Glavnog odbora Dveri i prekonoć se odrekao svih do juče najbližih saradnika koji su mu verovali na reč da je iskreni i dosledni "srpski nacionalista".

Imbecili

Treba biti politički imbecil, pa glasati za Boška u koaliciji sa "pederčinama", "lopovima" i "izdajnicima". A imbecili nisu u većini

Boško je, da li me razumete, dokaz. Dokaz, najpre, da srpska opoziciona politika danas zapravo ne postoji. I drugo, važnije, dokaz da će Aleksandar Vučić, ako ga zdravlje posluži, vladati Srbijom još dugo, dugo, bar negde do 2030. Jer treba biti politički imbecil pa glasati za Boška u koaliciji sa "pederčinama", "lopovima" i "izdajnicima". I treba biti baš mnogo glup pa poverovati da su danas u Srbiji politički imbecili u većini.

No, nikakva šteta. Ne bih ja danas i ovde da kukam nad sudbinom Boškića i njegovih. Bogu hvala što su svi oni baš takvi i što nikada više neće doći na vlast. Nego, nikako ne bi valjalo ako bismo, kao društvo i država, dozvolili Bošku Obradoviću i sličnima da danas i ovde nekažnjeno primenjuju ljotićevske nasilne metode. Da biju žene i slabije od sebe. Opasna je to sorta. Svašta njima može da padne na pamet. I zato, samo po zakonu.

Tagovi: