30.09.2018.

17:56

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Otimanje Srbije!

Opasnu, patološku mržnju. Nema tu više ničega - ni programa, ni ideologije, ni ideja, niti bilo kakvog principa. Ne! Samo i jedino mržnja. Bolesna mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i sistemu u kome više nema mesta za njih i njihove lopovsko-tajkunske kombinacije.

Iracionalna mržnja, slepa za bilo koji argument, mržnja koja odbija da vidi i očigledno i koju je zapravo gorepomenuti Željko Veselinović ponajbolje opisao kada je premijerki poručio da je treba zaključati u sobu sa "obdarenim Afroamerikancem tek izašlim sa višegodišnje robije"!?! Alo, bre, ljudi moji, pa koji to bolesni um uopšte može da smisli?!

I upravo na toj i takvoj mržnji okupila se danas u Srbiji opozicija. I levičari i desničari, i žuti i crni, i "partizani" i ljotićevci, i kusi i repati, svi oni obnevideli od zapenušane mržnje imaju samo jedan cilj - da na silu otmu vlast da bi onda mogli da, po dosističkom receptu, ponovo privatizuju državu i pretvore je u lični servis za bogaćenje.

I nemojte vi ništa meni da verujete. Samo saberite dva i dva. I pokušajte sami sebi da objasnite kako smo to danas, kao država, treću godinu zaredom u budžetskom plusu, a radimo i gradimo nikada više, a pre 2012. bili smo u ogromnom minusu dok nam je u zemlji sve odreda propadalo?

Pa, odakle sad pare? Otkud višak u budžetu sada kada Srbija gradi nikad više autoputeva, nikad više bolnica, kada ulaže silne pare u vojsku i podiže penzije i plate u javnom sektoru?

Kada pretnju silovanjem onog vola Veselinovića opravdava Đilas, to jeste najbolji dokaz činjenice da se sva srpska opozicija pretvorila u mržnju

Pa, možda otud što se više ne krade šakom i kapom?! I u ovoj vlasti, da se ne lažemo, ima svakakvih, ali vrh države danas prvi put posle mnogo godina radi samo i jedino u interesu države.

Možete vi Vučiću da kažete šta hoćete, možete da ga nazovete i "pederom" i "diktatorom", ali nikako mu ne možete reći da je lopov. Jer, on to naprosto nije. Čovek koji je svojom odgovornom i mudrom politikom od Srbije napravio političkog i ekonomskog lidera u regionu; političar koji je Srbiju preuzeo na ivici bankrotstva, sa parama dovoljnim da isplati još jednu i po penziju, pa onda sproveo najhrabrije i najuspešnije ekonomske reforme u istoriji ove zemlje; državnik koji je uspešno završio najveće i najteže zadatke - od završetka koridora, preko Železare u Smederevu do RTB Bora, diplomatski velemajstor koji je od Srbije načinio zemlju u koju stiže nikad više investicija iz EU, ali i iz Kine i Rusije, zemlju koja uspešno, šestu godinu zaredom jača poziciju vojne neutralnosti; "vrhovni inženjer politike" koji se prvi usudio da krene u rešavanje kosovskog problema, pritom ne lažući ni Srbe, ni evrounijatsko-amerikanske gospodare igre; taj i takav Vučić jeste nerešiva enigma za one koji se danas pretenciozno reklamiraju kao lideri opozicije. I zato mržnja. I zato "silovanje". Jer ne znaju šta bi drugo. Jer ne umeju bolje.

Informer

Vučić je za njih nerešiva enigma. I zato mržnja. I zato 'silovanje'. Jer ne znaju šta bi drugo. Jer ne umeju bolje

No, sve bi to bilo luk i voda, bašibozluk nedostojan bilo kakve pažnje, da ta tajkunsko-dosistička opozicija nema opasne planove da nasilno, krvavim uličnim neredima preuzme vlast. A za te zločinačke planove imaju podršku moćnika sa Zapada, pre svega Britanaca, kojima je slaba Srbija aksiom viševekovne politike na Balkanu.

I zato, dobar vam stojim, oni će pokušati da svim sredstvima i svim silama u Srbiji već ove jeseni izazovu haos. Hoće li im uspeti, pa to zavisi samo od nas.

Tagovi: