02.12.2018.

18:00

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Otimanje vlasti po cenu krvavog rata!

 

Šta kažete? Ti takozvani opozicionari hoće vlast? Dobro, to je legitimno. Svaka opozicija svuda u svetu bori se da dođe na vlast. Ali problem je u tome što srpska opozicija više uopšte nema ideju da vlast osvoji na zakonit, demokratski način. Oni hoće vlast na silu. I to više i ne kriju.

Svesni da, ovakvi kakvi su, u narednih najmanje deset godina neće uspeti da pobede na izborima - Đilas, Jeremić, Obradović, Stefanović, Janković... - sada već otvoreno prizivaju građanski rat!

Svesni da, ovakvi kakvi su, u narednih najmanje deset godina neće uspeti da pobede ni na jednim izborima u Srbiji - Đilas, Jeremić, Obradović, Stefanović, Janković i njihove pristalice - sada već otvoreno prizivaju rat, građanski rat!

Tajkun Dragan Đilas - onaj koji je za svoje vlasti svojim privatnim firmama namestio poslove od 500 miliona evra (!?!) - najavljuje tako u intervjuu za 'Glas Amerike' krvave sukobe u Srbiji i kaže da će ovde uskoro nešto veliko eksplodirati (!?!). Vuk Pozderac Jeremić - isti onaj koji ove nedelje zamuckuje na sudu u Njujorku uhvaćen u petljanju sa belosvetskim lopovom Patrikom Hoom, od koga je na račune dobio više od pet miliona dolara (!?!) - koristi smrdljive laži Ramuša Haradinaja da napadne predsednika Vučića i naziva ga 'izdajničkom bitangom'!?!

Informer

Ako se poklope interesi, domaći - lopovski i tajkunski, i strani - geostrateški i antiruski, u Srbiji će, plašim se, biti moguće svakakvo zlo

Borko Stefanović - čovek koji je lično postavljao granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku - pokušava da iskoristi napad huligana na sebe kao dokaz 'diktature', pritom pokvareno prećutkujući da ga je od većih batina zaštitio policajac (pa, zar i taj policajac nije deo diktature?!) i da su napadači odmah pohapšeni i strpani u ćelije! I, konačno, Sergej Trifunović na skupu samozvane opozicione elite u SO Stari grad predsednika države javno naziva govnetom (!?!) i poziva na neki novi Peti oktobar!?!

Strašno sve to zvuči, samo ima tu jedan veliki, za vajne srpske opozicionare trenutno nerešiv problem. Njihove preteće poruke, njihovu politiku haosa, nasilja i krvavih sukoba podržava tek mali, gotovo minoran deo Srba. Paradoksalno, tu negde ova priča postaje jako opasna. Jer ako za svoj pakleni plan ne mogu da pridobiju narod - a ne mogu - Đilas, Jeremić i ostali moraće da zaigraju na kartu stranaca. Onih iz Vašingtona i Londona koji bi da od Srbije, po petooktobarskom receptu, naprave što manju i što slabiju vazalnu državicu koja bi, za ropsku porciju čvaraka, poslušno pristajala na sve.

Ako se poklope interesi, domaći - lopovski i tajkunski, i strani - geostrateški i antiruski, u Srbiji će, plašim se, biti moguće svakakvo zlo, pa i ono makedonskog ili, ne daj Bože, ukrajinskog tipa.

Nemate pojma koliko bih voleo da preterujem i da ništa od ovoga nije tačno.

Tagovi: