21.04.2019.

20:20

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POBEDA SRBIJE!


Sada je i ćoravom očigledno koga podržava ogromna većina građana Srbije, ali i Srba iz čitavog regiona. Ovaj narod jasno je poručio šta je to što hoće, ali i šta je to što neće. Hoće ozbiljnu državu, hoće odgovornu nacionalnu politiku, hoće ekonomski napredak, hoće budućnost za sebe, svoju decu, svoje unuke. A neće vešala, neće nasilje, neće banana-državu koja bespogovorno sluša i služi stranim gazdama, neće povratak na vlast tajkuna Đilasa i drugih dosističkih lopova i korumpiranih skotova.

Sada je i ćoravom očigledno koga podržava ogromna većina građana Srbije, ali i Srba iz čitavog regiona

Miting juče viđen u Beogradu najveći je u modernoj političkoj istoriji. Niko nikada na jednom mestu nije okupio toliko građana oko jedne ideje, oko jednog političkog projekta. Ta sila, ta masa sveta došla je u centar prestonice pre svega zato što većinska Srbija neće i ne može više ćutke da posmatra kako ekstremna, profašistička manjina pokušava da na silu otme vlast. Dosta je, bre, bilo!

Eno vam sada, pa brojte. I pljujte do mile volje. Divljajte po Tviteru, pretite, vređajte, nazivajte sve nas - sve koji se ne slažemo sa žutom, hejterskom, tajkunsko-lopovskom politikom - sendvičarima, botovima, krezubim i glupim seljacima, radite šta god hoćete, ali nikako više ne možete da poreknete činjenicu da ste u manjini, da vas je mnogo, mnogo manje.

Informer

Eno vam sada, pa brojte. I pljujte do mile volje. Divljajte po Tviteru, pretite, vređajte, radite šta god hoćete, ali nikako više ne možete da poreknete da ste u manjini, da vas je mnogo, mnogo manje

Ako, pak, tvrdite drugačije, a vi to samo naglas recite. Nisam ovlašćen, ali odgovorno tvrdim - čim kažete 'izbori', imaćete ih! Jer, nije Vučić Đilas, nije on ni Pajtić, ni Tadić. Nije on od onih politikantskih kukavica i sitnosopstveničkih šićardžija koji beži i krije se od naroda, neće on na silu da drži vlast. Znam čoveka godinama, decenijama već, pouzdano znam da mu ne pada na pamet da vlada bez većine naroda na svojoj strani. Dovoljno je, dakle, samo da zatražite i odmah ćete dobiti izbore. Pa da se i na njima prebrojimo. Samo, nešto mi se javlja da se to neće desiti. Jer, znate da vas nema ni izbliza dovoljno. Niste glupi, pa vidite, razumete da ćete još dugo na izborima ubedljivo gubiti. Bogu hvala na tome.

No, jučerašnji veličanstveni miting, ako smo pametni, mogao bi da bude i tačka normalizacije. Dobra prilika da se usijane glave ohlade i da razumeju da u Srbiji danas ne može više na silu.

Znam. U pravu ste. Male su šanse za to. Male su šanse da Đilas, Jeremić, Obradović i ostale siledžije interese Srba i Srbije stave ispred svojih ličnih, lopovskih interesa.

Batrgaće se oni još, ali džaba. Gotovi su. Sada i definitivno.

Tagovi: