01.09.2019.

20:41

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - DIJAGNOZA "ĐILAS"!

Oni bi to tako. Njima državna vlast treba samo da bi otimali, da bi se oni i njihovi tajkuni bogatili. Baš njih briga i za Srbe i za Srbiju, jebe se njima i za Kosovo i za Republiku Srpsku. Njih samo i jedino zanima keš. Keš je jedino božanstvo, jedini zakon koji oni - i Đilas, i Jeremić, i Obradović - priznaju.

"Đilasu i njegovima državna vlast treba samo da bi otimali. Baš njih briga i za Srbe i za Srbiju, jebe se njima i za Kosovo i za Republiku Srpsku. Njih samo i jedino zanima keš"

Ko sumnja, neka se samo zapita postoji li Đilas bilo gde u civilizovanom svetu, bilo gde drugde osim u Srbiji? Ima li igde u demokratskoj Evropi ijednog političara koji je sam sebi za desetak godina vlasti namestio više od 105 miliona evra profita?! I još se taj političar posle te i takve pljačkaške privatizacije države predstavlja kao vrhovna moralno-politička vertikala i još kandiduje sebe i svoju paramafijašku politiku za novi mandat?!

Elem, sada je jasno sve. Baš sve. Jer samo budala ili neko ko je debelo plaćen da se pravi budala može da opravda ili podrži mafijašluk Dragana Đilasa. Da se više ne lažemo - to što je on radio od 2004, kada je ušao u politiku, do 2014, do kada je u ovoj zemlji držao važne državne funkcije, jeste čist mafijašluk.

Informer

Nema takvog

"Postoji li Đilas bilo gde u civilizovanom svetu, bilo gde drugde osim u Srbiji? Ima li igde u Evropi ijedan političar koji je sam sebi za desetak godina vlasti namestio više od 105 miliona evra profita?!"

I može sada TV N1 da ne objavi ni reč o ovom slučaju, može 'Danas' da piše kako je 'krivicu Đilasa nemoguće dokazati' (šta ti je podsvest - i oni, dakle, znaju da je Đilas kriv!?!), ali niko iole normalan ne može da podrži politiku onoga koji se u Srbiju posle Petog oktobra iz Češke vratio sa 70.000 evra i polovnim kolima, a posle 14 godina je sa vlasti sišao bogatiji za više od 105 miliona evra. I to je samo ono zvanično, ono što vidimo, ono što piše u finansijskim izveštajima i završnim računima. Sam Bog zna koliko još keša ima sakrivenog po tajnim računima i sefovima, niko živi ne zna u koliko je biznisa dotični tajkun sakriven iza tuđih imena?!

Srbija je danas, da zaključimo, u prilici da bira između odgovorne, državničke politike predsednika Aleksandra Vučića i mafijaško-tajkunske države takozvanog opozicionog lidera Dragana Đilasa. Izbor je, rekao bih, nikad lakši. Ili se to meni tako samo čini.

Tagovi: