05.01.2020.

19:04

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Vuče Jeremiću, pa znaš li ti ko si ti?!

 

Elem, kad god vidim dotičnog Jeremića kako na N1 i ostalim vaskolikim đilasovskim televizijama namesti ozbiljan pogled tipa "prase dok piški", pa onda krene da naivnima uvaljuje muda za bubrege šatro se zalažući za Srbe na Kosovu i u Crnoj Gori, jedva se suzdržim da ne razbijem televizor.

Pa, znaš li ti ko si ti, crni Vuče Jeremiću? Je l' ti zaista misliš da smo svi mi kolektivno oboleli od gnojne upale mozga, pa se više ne sećamo ko si ti? Šta misliš, da smo već zaboravili šta si i kako si ti sa tvojim Đilasom, Tadićem, Stefanovićem i ostalim žutim štetočinama radio po Srbiji?! Aman, čoveče, pa za tvog se vakta Crna Gora otcepila od državne zajednice dok si ti sa kolegom Roćenom, kako sam u onom telefonskom razgovoru kažeš - "jebao majku Srbiji"!?! Ti si, nesrećo, bio vlast u ovoj zemlji kada je, prvi put u istoriji, postavljena granica između centralne Srbije i Kosova tamo na Brnjaku i Jarinju, tamo gde nikakva granica nikada, pa ni u vreme Hitlera, nije bila!

Ti si, jadni i bedni plaćeniče katarske ambasade, onaj kome su se šiptarske novine na naslovnoj strani na srpskom jeziku zahvaljivale pošto si, posve svesno i planski, postavio ono idiotsko pitanje pred sudom u Hagu tako da je presuđeno u korist Prištine, što je i dan-danas najčvršći argument u rukama lažne države Kosovo! Ti, tvoj Đilas i tvoj Tadić i svi vi ostali žuti nitkovi, dok ste bili na vlasti, prstom niste mrdnuli da pomognete Srbima u Crnoj Gori!

Ti si, mukice skraćena i iskomplesirana, onaj koji je predlagao da se Srbija hitno "dekosovizira", ti si onaj koji je na radnom stolu u Predsedništvu ponosno držao šolju za kafu sa znakom NATO pakta, ti si onaj, ljubi te Kurti, koji je tražio od Srba da na Kosovu ne ističu srpske zastave, jer tako provociraju Albance (za sve ovo, kao što znaš, imam žive i zdrave svedoke)!?!

I otkud onda tebi takvom nikakvom danas uopšte pravo da govoriš o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosovu?! Je l' stvarno misliš da iko iole normalan može da poveruje u tvoje šarene laže? Alo, bre, čoveče! Prizovi se pameti. Umij se 'ladnom vodom, povuci ručnu.

Božić će za neki dan, Vuče Jeremiću. Pokaj se. Idi u crkvu, priznaj svoje grehe. Bog će ti možda oprostiti. Mi Srbi nećemo. Ne možemo ti ni oprostiti ni zaboraviti. Nikad!

Tagovi: