25.01.2021.

15:01

Foto:

Vesti

ŠTA JE DRUG PETRIČIĆ, ŽRTVA ILI JE I SAM PEDER? Nova kolumna Ivana Radovanovića!

"Kada Drug Petričić, bilo koji, za silovanje optuži onog Vučića, kojem zdušno viču da je peder, šta je drug Petričić, koji god od njih, onda?

Žrtva, ili je i sam - peder?

I kako se zovu svi ti, koje su silovana tuđa deca, naterala sebe da se sete, sudbine svoje ružne, i zlikovca onog, što bezdušno ih s leđa keca. Kako se zovu, te njuške?

Tako veštački tužne?

Ti, koji su, Zadnjicom svojom opsednuti. Sudbina tuđa im šala. Šta kukaš da si silovana? Ovde sam samo važan Ja, mikrofon meni dajte, sklanjaj tu svoju jadnu priču.

Da li si čula, mala!?

I pusti mene, ti, tek ovlaš što si pipkana, da pažnju izazovem, i žal javnosti tupe. Da priču tvoju skrajnem, minute hoću skupe, i reflektor, ovde dole.

Slikajte moje dupe.

I čekaj malo, da pričam, zbog tebe jadne, o jadnom sebi. Da objasnim im muku svoju, tvoja je povod samo. Da primete me, svi oni, što, isti kao ja,

Nikada tebe primetili ne bi.

Nebitna si. I priča ti je  tek malo tužna. Važnijih slučajeva ima. Dupeta valja u centar smestiti.  Kamera, opet, dole. Guzica moja je samo,

Guzici mojoj dužna.

Vidiš, Priča je počela davno. I silovan sam prvo Ja.  Poznajte me po nesreći mojoj, priznanje dajte mi sjajno. Jer važno je, opet, dupe Moje.

Treba da bude slavno.

I još samo jedna sitnica, rešenje vrlo prosto. Kada su srca sebe puna, žalopojke prazne nova pravila lako stvore, za večnost ona vrede:

Da je ovde svaki peder Žrtva,

I da je svaka žrtva Peder.”

Kraj. Nema drugog čina.

Dubok naklon.