07.02.2021.

19:32

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Vlast naroda!

Jel' bismo imali 1,2 miliona vakcina, jel' bismo isto ovako bili "evropski šampioni" u masovnoj imunizaciji protiv smrtonosnog koronavirusa? I kako vam se čini, da li bismo i u tom slučaju, prvi put u istoriji, bili evropski prvaci čak i u ekonomiji? I mislite li, ali iskreno sami sebi recite, da bismo imali isto ovoliko investicija, da bismo gradili i izgradili sve ove autoputeve, da bismo i sa njima, samozvanim liderima žute ološ-elite na vlasti, bili u stanju da za samo četiri meseca, u uslovima najgore epidemije, izgradimo dve potpuno nove bolnice?!

Zaista, zaista vas pitam: da li iko normalan, iko iole pošten sam prema sebi, veruje da su oni koji se sada promovišu i nameću kao alternativa Vučićevoj vlasti bolji u bilo čemu? Osim u lopovluku, osim u pravljenju kombinacija i talova, osim u ličnom bogaćenju? Osim u bolesnoj mržnji?!

Mi se danas i ovde ne delimo. Mi se danas u Srbiji u velikoj, ogromnoj većini okupljamo oko države. Države koja je prvi put u modernoj istoriji upravo to - država

Navikao sam, nije problem, optužite me da sam glup, nepismen, krezav, plaćenik, sendvičar, zapljunite me kako god hoćete, zalepite najgore etikete, ali pre toga sami sebe iskreno zapitajte i sami sebi iskreno odgovorite na još jedno pitanje: da li bi đilasi, jeremići, obradovići, tepići i ostali tadići bili u stanju, da li bi smeli i umeli da se odlučno i beskompromisno obračunaju s najjačom mafijaškom organizacijom u zemlji onako kako to ovih dana radi "Vučićeva država"? I šta mislite, kolike se šanse da bi dosisti i danas radili taman isto kako su radili u proleće 2003? A svi znamo kako su se završili i do čega su doveli njihovi truli kompromisi s mafijašima.

Elem, podela na vlast i opoziciju danas u Srbiji gotovo da ne postoji. Čast retkim, jako retkim pravim opozicionarima, ali ovo što se u hejterskim medijima nameće kao opozicija nije ništa drugo nego histerična, tajkunskim parama preplaćena banda otmičara.

Mi se, dakle, danas i ovde ne delimo. Mi se danas u Srbiji u velikoj, ogromnoj većini okupljamo oko države. Države koja je prvi put u modernoj istoriji upravo to - država. Ozbiljna, odgovorna i moćna država kojom ne vladaju ni mafijaši, ni tajkuni, ni stranci, ni bedni politikanti alavi na prljave pare. Srbijom, Bogu hvala, konačno vlada narod. I zato smo jači, bolji i uspešniji nego ikada u modernoj istoriji.