14.02.2021.

19:04

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Snajper - odbrana i upotreba mafije!

Ignorišući brojna, sve konkretnija i sve jezivija otkrića o stravičnim zločinima rasturene mafije, đilasovski bolesni hejteri svojom histeričnom kampanjom suštinski zapravo pokušavaju da sruše borbu protiv organizovanog kriminala ne bi li izazvali društveno-politički haos u kome bi onda oni imali šansu da, bez izbora, preotmu vlast.

Jer, vidite ovako, kada đilasovski portali prenesu bolesne laži Boška Obradovića i ostalih mrzitelja da je Belivuk uhapšen jer je navodno negde išamarao predsednikovog sina Danila, pa šta to drugo jeste nego pokušaj relativizacije i politizacije borbe protiv mafije? Šta to, realno, jeste nego pravljenje žrtve od narko-bosa koji je, svi dokazi na to ukazuju, komandovao ekipom najmonstruoznijih ubica koje je ova zemlja ikada videla?! I nije li to istovremeno pravljenje najcrnjeg kriminalca od mladića koji je kriv samo zato što je nečiji sin? Konačno, zar monstruozna izmišljotina da je Belivuk uhapšen samo zato što je nasrnuo na Danila nije pokvareno sračunata na izazivanje besa i revolta kod ekstremista svih vrsta koji svoj bes sada treba da iskale upravo na njemu?!

Presudno je važno isterati do kraja istragu o političkoj pozadini delovanja klana Veljka Belivuka. Ko je iz sveta politike, krupnog biznisa i međunarodne zajednice znao za snajper?!

Da li me pratite? Oni, samozvani opozicionari, nemaju danas bilo kakav drugi realan plan od velikog zla. Oni, planski i sistematski, već godinama dehumanizuju i kriminalizuju i Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila i brata Andreja ne bi li kreirali atmosferu u kojoj će se to "veliko zlo" podrazumevati. Znate, ako bi se sad, ne daj Bože, nešto strašno desilo Aleksandru, Danilu ili Andreju, pa šta mislite koliko bi minuta trebalo đilasovskim portalima da podsete na njihove potpuno izmišljene, ali višegodišnjom kampanjom medijski legitimizovane "sumnjive veze sa ljudima iz kriminogene sredine"?!

I baš zato je presudno važno isterati do kraja istragu o političkoj pozadini delovanja klana Veljka Belivuka - Velje Nevolje. Za koga su oni bili nabavili snajperske puške i municiju koja probija pancire i blindirana vozila, to je jasno, ali mora se što pre utvrditi i da li je i ko je sve iz sveta politike, krupnog biznisa i međunarodne zajednice znao za snajper?!

Biće da je neko planirao da Velju i njegove ubice iskoristi kao "korisne budale" za prevrat u Srbiji.

Ko je taj neko? Ako ne dođemo do tog odgovora, džaba smo krečili.