04.07.2021.

17:40

Foto: printscreen

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Pljuvanje uvis

Na sve to, otkrivaju takozvani 'slobodni mediji', Vučić i 'vučićevci', preko velikih investicija i infrastrukturnih projekata, peru mafijaške prljave milijarde evra i dolara sakupljene sa svih strana sveta!?! Predsednik je, tvrde 'odlično obavešteni izvori', onaj koji kontroliše sve medije, on lično 'prelama' sve naslovne strane i uređuje sve važne vesti na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Vučić, ubeđuju nas 'upućeni sagovornici', odlučuje i o srpskom fudbalu i o košarci, a bez njega ništa važno ne može da se desi ni u vaterpolu, ni u rukometu, ni u odbojci!?!

Ovo je, verovali ili ne, od srede do petka ove nedelje - dakle za samo 72 sata - objavljeno u takozvanim nezavisnim, slobodnim, profesionalnim medijima, u drugosrbijanskim novinama, na portalima i po hejterskim nalozima na društvenim mrežama. I to je samo delić, samo ono što sam ja onako usput uspeo da vidim i popišem za ta tri dana.

Histerična mentalna boleština koja se svakoga dana u sve većim talasima valja u šolak-đilasovskim medijima jeste definitivni dokaz strašne jalovosti i hronične bezidejnosti onoga što se danas i ovde pokušava nametnuti kao alternativa

Ali sve to, kažu opet oni odozgo, nije prljava kampanja. Samoproklamovani slobodni i nezavisni žuti društveno-politički radnici kažu da je sve to zapravo demokratija i 'istraživačko novinarstvo'. To kada samo u 'Danasu', samo u jednom danu izađe 8,5 (slovima: osam i po) strana negativnih tekstova o Vučiću i njegovoj politici, kada predsednik u tom dnevnom pamfletu nije ispljuvan još samo u 'vremenskoj prognozi', to valjda tako treba i to nema nikakve veze sa prljavom, tajkunskom hajkom. Hajkom čiji je cilj urušavanje Srbije i nasilno otimanje državne kase!

Elem, histerična mentalna boleština koja se svakoga dana u sve većim talasima valja u šolak-đilasovskim medijima, pored toga što je rezultat patološke mržnje, jeste i definitivni dokaz strašne jalovosti i hronične bezidejnosti onoga što se danas i ovde pokušava nametnuti kao alternativa aktuelnoj državnoj politici.

Kako god, tek na sve te strašne laži, na svu tu monstruoznu mržnju moguće je odgovoriti samo na jedan jedini način. Radom i konkretnim rezultatima rada. Mogu oni da pišu i pričaju šta hoće, mogu da pljuju koliko hoće, ali nikako ne mogu da izbrišu i ponište istinu. A istina jeste da je ova 'Vučićeva Srbija' danas bolja nego što je bila ikada u modernoj političkoj istoriji. U svakom smislu, u svakoj oblasti života.

A oni, bolesni hejteri, samo neka nastave da pljuju. Kada pljuju uvis, nesrećnici, jedino sami sebe mogu da upljuju.