18.07.2021.

19:15

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - GAZDA ĐILAS PLAĆA, MARINIKA ODRAĐUJE

 

Sasvim konkretno, moliću lepo, šta je i ko je Marinika Tepić? Političarka? Žena koja veruje u neku ideju ili ideologiju i koja se kao takva bori da ostvari neki svoj politički plan i program? Ili je dotična Marinika samo službenica zaposlena u tajkunskoj firmi čiji je gazda Dragan Đilas? I šta je, na primer, Borko Stefanović ili kum Mlađan Đorđević ili "novinarke" Biljana Lukić i Tatjana Vojtehovski ili ekonomski stručnjaci Nikezići, tata i sin? Šta drugo nego "izdržavana lica", osobe sa Đilasovog platnog spiska?

Oni, da li me pratite, sve što rade - rade za tajkunski keš. Oni govore samo ono što im gazda kaže, a njihova jedina "politika" jeste interes tajkuna. Jer, onaj koji te plaća, taj ti određuje i šta ćeš i kako ćeš da radiš. Ili, možda, bilo ko inteligentniji od onog Đilasovog glavonje Željka Veselinovića zaista veruje da postoji besplatna večera, da je sir za džabe moguće naći bilo gde drugde osim u mišolovci?!

Elem, da ja mnogo ne filozofiram, sve je ovde sasvim jasno. Čitava ta hejterska opozicija nema nikakvu politiku osim finansijskog interesa Dragana Đilasa. Njihov jedini plan jeste otimanje vlasti kako bi onda vrhovni tajkun ponovo mogao da privatizuje državnu kasu, kako bi on i njegovi pajtaši opet nekažnjeno i "zakonito" krali i trpali milione u svoje džepove.

Kad god i koji god bili naredni izbori, na njima ćemo pred sobom imati sasvim jasan izbor - država ili tajkun, interes svih ili interes njih, zakon ili truli kompromis.

Naizgled, lak izbor, ali to se tako samo čini. Jer, Marinikin gazda Đilas i njemu slični krenuće ovih nedelja, najkasnije tamo od početka septembra, u najžešću i najprljaviju moguću kampanju. Zaigraće na sve ili ništa, svesni da su im naredni izbori možda poslednja šansa da na silu otmu vlast, da prevare narod. Uložiće silne, pokradene, milione u pokušaju da Srbiju vrate u dosističko doba.

I zato, spremite se za ludilo. Medijsko-političko ludilo koje, po zločinačkom đilasovskom planu, na kraju treba da dovede do velikog zla. Znaju oni, jelte, da Srbiju možda mogu da ukradu samo tako što će da joj odseku glavu, samo tako što će - ovako ili onako, politički ili bukvalno - da ubiju predsednika Vučića. To je njihova jedina politika, to je njihova jedina šansa.

I zato je opasno!